2777
2789
ببخشید تلگرام یا بله کانال نداره؟

ی کانال دیگم استادفاطمه عباسی مث عمینه توبله کانال داره سروشم داره اونم عالیه ازردستوراتش زیاددرست کردم همگی عالی بود

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

ی کانال دیگم استادفاطمه عباسی مث عمینه توبله کانال داره سروشم داره اونم عالیه ازردستوراتش زیاددرست ک ...

اگر برام بفرستین خیلی ممنون میشم

اینجا هم میشه آیدیش رو بفرستین ولی من درخواست هم میدم

مرسی

متعهد به عشق

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مواد لازم:تخم مرغ ۳ عدد_شکر یک پیمانه_شیر یک پیمانه_روغن نصف پیمانه_وانیل نصف قاشق چای خوری_ آرد دو پیمانه بکینگ پودر ۲ ق مرباخوری پودر کاکائو ۳ ق غذا خوری

اول مواد رو اندازه کن بعد فر رو روشن کن رو دمای ۱۸۰ تا مواد اماده میشه

تخم مرغ،شکر،وانیل رو ۲ دقیقه با دور تند همزن مخلوط کن شیر و روغن رو بریز و ۳۰ ثانیه با دور تند هم بزن ارد و بکینگ پودر و پدر کاکائو رو سه بار الک کن و بعد بریز تو موادت و در حد هفت هشت ثانیه با دور کند بزن. کف ظرف پیرکس یا هر قالب(۲۳ سانت باشه)رو روغن بریز و کمی ارد بپاش دیواره هارو چرب کن موادتو بریز داخلش بعد بذار بپزه...در فر یا هر دستگاه دیگه رو ۳۰ دقیقه اول اصلا باز نکن چون پفش میخوابه بذار ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه بپزه

براس سس شکلاتی:شیر یک پیمانه شکرنصف پیمانه روغن نصف پیمانه پودر کاکائو ۲ ق غ..همه رو قاطی کن بدار روگاز وقتی به نقطه جوش رسید خاموش کن کیکت که از داغی افتاد و ولرم شد شکلات داغ رو بریز روش قبلش کیکتو داخل همون قالب با سیخ یا چاقو سوراخ سوراخ کن ک برش بزن بعد مواد رو بریز که به خورد کیک بره...