2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

2 لیوان ارد کم نیست کیک کوچیک درنمیاد ؟

نه عزیزم طبق این دستور این اندازه خوبه

اگر میخوای کیک بزرگ داشته باشی باید کل موادو دوبرابر کنی

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

میشه یه دستور با مقدار بهم بدید

من ووی کانال اسماحامدی فر هستم کیکای رایگان باپولی همرو توکانالش میزاره ازاونجامقداردقیق بادستورای عالی یادگرفتم کپی کردم خیلی خوب درس میکنم میخای کانالشو بهت بدم من خودم ددسدارم توی دوره سوسیس فست فودیشم شرکت کنم

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

اره عزیزم کانالش بفرست

ی نصیحت ازمن هردستوری درست نکن همشون خوب نیمشا یاشانسی همیشه من خیلی کیک ریختم بیرون قبل ولی باکانالش خوب تونسم پیشرفت کنم یکم 😂راستی اینجاتمیشه لینک فرستادبیا خصوصی ایتا برام ایدیتوبده اونجابرات بفزسم

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

ببخشید تلگرام یا بله کانال نداره؟

ن فقط سروش