2777
2789
عنوان

پریودی خر است

523 بازدید | 30 پست

شُروشُرداره ازمن خون میره بعد 50روز پری شدم وای ضعف رفتم دیروز انواع کمپوت و اجیل و چیگر خوردم واسه تقویتم 

چیکارکنم خون کمتر بره 😰😰 وای دل درد نمیتونم برم دشویی کمک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا برای من الان نجات دهندست. منو از این بلاتکلیفی نجات بده. ۴ روز لکه بینی دارم,بیبی چکامم بیشترش منفی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یه قرص آهن بخور.

چرا بعد از ۵۰ روز?

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من که هر۲۵ روز اینجوریم شوهرم میگه تونواربهداشتی هارو چکارمیکنی اخه خجالتیه یه دفعه میره زیادمیگیره که تندتند نره بخره من توهر دوره که ۵ روز پریود میشم حداقل ۳۰ تادونه نواراستفاده میکنم انقدرکه شدیدم همراه بالخته های بزرگ

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
یه قرص آهن بخور. چرا بعد از ۵۰ روز?

قرص اهن که خونریزی رو زیااد میکنه😳😳😳

تو پریود نخورین هاا

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
من که هر۲۵ روز اینجوریم شوهرم میگه تونواربهداشتی هارو چکارمیکنی اخه خجالتیه یه دفعه میره زیادمیگیره ...

اوه خو برید دکتر.وای چ بده پریودی.یاد پریودم افتادم‌.درد مرگ دارم من ک

اوه خو برید دکتر.وای چ بده پریودی.یاد پریودم افتادم‌.درد مرگ دارم من ک

به خداخیلی دکترمیرم اماهیچی به هیچی اما چندتاشون گفتن ممکنه رحمتو زوداز دست بدی

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم