2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شما سعی کن که تا حدالامکان تا ۶ ماهه دیگه رابطه جنسی نداشته باشی چون اذیتت میکنه تازه اگه بچه ات هم طبیعی به دنیا اوردی که دیگه بدتر راستی در رابطه با سوالی که پرسیدی بله این یه امر طبیعیه که هیچ مشکلی نیست و جای نگرانی نداره

هنوز دو ماهه زایمان کردی درست میشی به مرور

بعد ازینکه بچه ۵_۶ماهش بشه به روال قبلا برمیگردی

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چرا میل جنسی شوهرم کم شده اخه

منم زایمان که کرده بودم یا قبلش دقیقا شوهرمم مث خودم شده بود.انگار حسِ ادم منتقل میشه و اتفاقا خیلی خوبه که اونم اذیت نشه ازین بابت

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

دوسال بعد زایمان خوب شدم

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅(یه خردادی خوش قلب😍) بقول احمدی نژاد😁: چخبرتووووونههههه؟ چه خبر تونـــــــــه؟ عزیزان لایک نکننننننننننننننننیییید😊🙏

چی بگم دیگه اینوباید از خودش سوال کرد

حتما اونم زاییده😁😁

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅(یه خردادی خوش قلب😍) بقول احمدی نژاد😁: چخبرتووووونههههه؟ چه خبر تونـــــــــه؟ عزیزان لایک نکننننننننننننننننیییید😊🙏