2821
2789
عنوان

آیا حرامه

443 بازدید | 49 پست

یه نفر از خرج خونش چند میلیون جمع کرده باشه بده به یه نفر سودشو بگیره خودش شاغل نیست از خرجی که همسرش میده جمع میکنه آیا حرامه 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

سود پول گرفتن اگه که درست بگم نزوله و خرامه. 

حالا دیگه شما باید از مرجع اون سوال کنید بعد انجام بدید چون پول حروم ، خیلی مکافات داره

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر از خرجی خونه بوده اشکال داره.البته باید ببینند که ربا صورت نگیره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سودو داده به باباش از مرجعم پرسیده گفته بود از پدر به بچه نزول حساب نمیشه هیچوقت

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

نزول که حرامه ولی جمع کردن پول  نه کاملا حلاله چون زن نفقه شو برداشته و نفقه و اجرت المثل ماهیانه بهش واجبه...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

به پدرش داده و مرجعم گفته از پدر به بچه نزول حساب نمیشه

سودو داده به باباش از مرجعم پرسیده گفته بود از پدر به بچه نزول حساب نمیشه هیچوقت

بله دراینصورت ربا نیست.اما از اموال شوهرش که هست.اگر مرد راضی نباشه اشکال داره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ببین عزیز اگر شوهرت ندونه بله مشکل داره..ولی توصیه م به شما اینه که زنگ بزنید به پاسخگویی به سوالات شرعی بپرسید ..چون اینجا خیلی ها کلا با دین و شوهر مشکل دارن وگمراهت میکنن..وافراد اینجاهم مسلما تو ی این مسائل تخصص ندارن شما اگه برات مهمه زنگ بزن از یه متخصصش بپرس...09640 شماره پاسخ گویی به مسائل شرعیه میتونی زنگ بزنی دقیقشو بپرسی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز