2777
2789

میتونی یاد بگیری..

در طی روز مثلا اوایل نیم ساعت تمرین کن، کم کم برسونش به یک ساعت

و این رو هم بهت بگم اگر میخوای ساز یاد بگیری، هر سازی

سعی کن تمرین هر روزه رو داشته باشی

حتی اگر یه روز فقط ده دقیقه بتونی زمان بزاری پاش.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی یاد بگیری..در طی روز مثلا اوایل نیم ساعت تمرین کن، کم کم برسونش به یک ساعتو این رو هم بهت بگم ...

اخه دو ماه دیگه هم مدرسه ها باز میشن کلاا وقت نمیمونه

شما پیانیستین؟

اخه دو ماه دیگه هم مدرسه ها باز میشن کلاا وقت نمیمونهشما پیانیستین؟

نه گلی یه ساز دیگه کار میکنم.

اما معتقدم اگر یه چیزی رو واقعا بخوای،با وجود تمام کارهات میتونی بهش برسی اگر برنامه ریزی داشته باشی.

نیم ساعت ، یک ساعت چیزی نیست در طی روز اصلا چهار تا یه ربع رو در طی روز پخش میتونی کار کنی که به چشم هم نمیاد.

این شرایطی که میگی برای منم هست،و شاید خیلیای دیگه

اما مطمئن باش اگر سازی که یاد میگیری مورد علاقت باشه با هرر سختگی که باشه پشیمون نمیشی.

من گاهی شبا تمرین میکنم بعد از کلی کار و خستگی،یا یه جاهایی که چندین ماه میموندم رو یه چیز با گریه تمرین میکردم ولی بیخیال نمیشدم.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D