2777
2789
عنوان

آی وی اف

33 بازدید | 16 پست

سلام .دوستان خرداد ای وی اف کردم مثبت شدم ولی متاسفانه بتام اومد پایین 😔 الان میخوامدوباره برم برا ای وی اف . چیکار کنم بنظرتون استرس دارم خیلی . شوهرم مورفولوژی ۱ درصد و DNA بالا داره . خودمم گفتن تنبلی تخمدان دارم و همچنین مو زائد هم دارم روی بدنم😔

سلامگلم انشالله مثبت میشی استری نده ب خودت.تقویتی مصرف کنین.گلم ای یو ای کردی؟یا مستقیمرفتی ای وی اف؟

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هزینش چقد میشه اگه دوباره بری باز هزینش چقد میشه اگه یه بار مثبت شده انشالله بازم میشه نگران ن ...

۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون با داروها و اینا همه باهم. البته بیمه داشته باشی پول تخمک کشی که سال ۱۴۰۴ من انجام دادم ۳۵ میلیون بود و هزینه انتقال جنین۲۱ میلیون بهت برمیگرده . اگه جنین داشته باشی نیاز نیست دوباره تخمک کشی کنی . حالا من جنین دارم میرم فقط برا انتقال جنین . اگه جنین نداشته باشی از اول همه مراحل باید بری

عزیزم هزینه اش و میتونم بپرسم ازت؟

۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون با داروها و اینا همه باهم . البته بیمه داشته باشی پول تخمک کشی که سال ۱۴۰۴ من انجام دادم ۳۵ میلیون بود و هزینه انتقال جنین۲۱ میلیون بهت برمیگرده . و برای فریز جنین هام ۱۵ میلیون پرداخت کردم من . اگه تعیین جنسیت بخوای هزینه اون باز یکم بیشتره

انشالله که نتیجه بگیری ، روزای موعودمه هنوز پریود نشدم اگه بشم از دکتر وقت گرفتم برم ای وی اف بار او ...

البته اینم بگم که من مرکز خصوصی انجام دادم هزینه انقدر شد . بیمارستان دولتی برید خیلی خیلی کمتر میشه