2777
2789

من یه بسته آرد تفت داده شده آماده خریدم روش نوشته برای این مقدار آرد ۱۵۰ گرم کره ، ۴ لیوان شکر یک لیوان روغن مایع میخواد بهعد ۲۴۰ تا نون کوچولو که شوش حلوا میریزن هم گرفتم به نظرتون چند تا بسته از اون آرد ها میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه کیلو ارد رو درست میکنم اون نون کوچیکا ۲۰۰ تا میده یکم هم اضافه میاد همونا که واسه تارته شبیه کاسه هست . من اردو پیمونه میکنم شش تا لیوان فرانسوی یه کیلو ارده یه ذره خیلی کم هم اضافه میاد شکر و روغن چشمی میریزم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الان وزن کردم ۴۰۰ گرم هست

پس کمه واسه دویستا اقلا یه کیلو میخواد البته اینم بگم ارد میگی تفت داده پس سبک تر شده تا ارد خام . من وزن ارد خام رو گفتمت ولی در کل من همیشه دست بالا میگیرم که وسط کار کم نیاد . الان هم یا باید اردو معیار کنی یه کیلو بخری ببینی چندتا نون میده یا نون رو معیار کنی همین چهارصد گرم رو بمزی ببینی چند تا نون میده به هر حال بار اول امتحانیه . ولی به نظرم ارد رو معیار کنی بهتر باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚