mitrabanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/11/18 تعداد پست: 91 عنوان اسپارتینا 35 بازدید | 8 پست دوستان من دیشب رفتم سرم بزنم برای کم خونیم یک نفر با حال خراب اوردن اورژانس همسرش گفت بابت تزریق آمپول اسپارتینا خانمه مدام بالا میآورد به شدت حالش بد بود و از همه مهمتر این خانم لاغر و قد بلند بود لطفا بابت این نوع آمپول ها آگاهانه تر نگاه کنید شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود امروز | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitrabanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/11/18 تعداد پست: 91 😂 خب ما ک اینطور نشدیم همسرش گفت دوز بالا زده شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود
mitrabanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/11/18 تعداد پست: 91 جدیدا چقدر داره قربانی میگیره من مخالف این موارد نیستم ولی دیشب خیلی ناراحت شدم که دیدم حالش بده شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود
zahraaakaa عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 7371 همسرش گفت دوز بالا زده خب ایشون اشتباه کرده و گرنه باید کم کم زد
mitrabanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/11/18 تعداد پست: 91 خب ایشون اشتباه کرده و گرنه باید کم کم زد نمیدونم والله من بعد از عمل اسلیو که انجام دادم جرات نمیکنم به این چیزا فک کنم شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود
zahraaakaa عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 7371 نمیدونم والله من بعد از عمل اسلیو که انجام دادم جرات نمیکنم به این چیزا فک کنم خطر عمل ک بسشتره
mitrabanoom مدیر استارتر عضویت: 1404/11/18 تعداد پست: 91 خطر عمل ک بسشتره اره خیلی ولی راحت میشی 😶 شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود