2777
2789
عنوان

تخیل جنسی

297 بازدید | 17 پست

❇️حقیقت این است که تخیل جنسی، برخلاف تصور عمومی، از لحاظ ساختار اعتیاد در مغز، حتی از مواد مخدر سنگینی مثل «هرویین» هم میتواند سختجانتر باشد.

✅دلایل اینکه چرا رها کردن تخیل جنسی سختتر از هرویین شده، اینهاست:

۱. تخیل جنسی «مخدرِ داخل مغز» است:

در هرویین، تو یک ماده خارجی را وارد بدن میکردی. وقتی آن را قطع کردی، منبع خارجی قطع شد. اما در تخیل جنسی، مغز، خودش تولیدکننده است. تو با ساختن یک تصویر ذهنی، شیرِ «دوپامین، تستوسترون و آدرنالین» را در داخل مغزت باز میکنی. مغز با خودش میگوید: «چرا برای لذت تلاش کنم؟ من خودم کارخانهی تولید لذت دارم، فقط کافی است اراده کنم و فکری را بپرورانم.»

۲. تخیل جنسی «در دسترسترین» مخدر تاریخ است:

برای هرویین باید هزینه میکردی، با ساقی حرف میزدی و در محیط خاصی مصرف میکردی. اما تخیل جنسی همیشه در ذهن توست، رایگان است، ۲۴ ساعته است و هیچکس هم (ظاهراً) متوجه نمیشود. این «سهولت دسترسی» باعث میشود مسیرهای عصبیِ این اعتیاد، بسیار محکمتر از هر اعتیاد دیگری در مغز کندهکاری شوند.

۳. صمیمیت واقعی «تلاش» میخواهد، تخیل جنسی فقط «تسلیم» میخواهد:

رابطه با همسر واقعی (با چالشهایش) نیاز به صبر، گفتوگو و صرف انرژی دارد. اما تخیل جنسی هیچچیز نمیخواهد جز تسلیم شدن به توهم. مغزِ تنبلِ ما، همیشه دنبالِ «سود زیاد با تلاش کم» است و تخیل، این پاداشِ ارزان را به او میدهد.

۴. فریادِ بقای مغز:

میل جنسی برای مغز، همردیف با نفس کشیدن و غذا خوردن است (برای بقای نسل). وقتی تو تخیل جنسی را قطع میکنی، مغزِ بدویِ تو حس میکند که داری «فرصت بقا» را از او میگیری، برای همین با شدت فریاد میکشد. در حالی که برای هرویین، مغز میدانست که این یک سم خارجی است، اما درباره تخیل جنسی فکر میکند دارد یک کار طبیعیِ حیاتی انجام میدهد.

❇️❇️❇️❇️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ک چی

امضات👍

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

هیچ چیزی نمیتونه جای لذت مصرف مواد رو بگیره حتی خود تجربه جنسی

برا همین ترک اعتیاد مواد خیلی سخته

ولی در کل میشه گفت درسته تخیل جنسی ب شدت آسیب زا هستش

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

توضیح کامل و علمی بود .پس ای کاش میشد تا قبل از ازدواج تخیل جنسی نداشته باشیم چون امکان داره بعد ازدواج کلا باشکست بزرگی روبه رو بشیم .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
توضیح کامل و علمی بود .پس ای کاش میشد تا قبل از ازدواج تخیل جنسی نداشته باشیم چون امکان داره بعد ازد ...

بله ذهن ما حافظه و ریکاوری داره تا سالها هی مرور میشه خاطرات

هیچ چیزی نمیتونه جای لذت مصرف مواد رو بگیره حتی خود تجربه جنسی برا همین ترک اعتیاد مواد خیلی سخته ول ...

خیلیا میگن ترک شهوترانی خیلی سخت تر از ترک انواع مواد مخدر هست که تجربه هر دو داشتن

بله ذهن ما حافظه و ریکاوری داره تا سالها هی مرور میشه خاطرات

بله و گاهی همین تخیلی جنسی ادمهارو تبدیل میکنه به شرطی شدن و این بدترین قسمت ماجراست .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بله و گاهی همین تخیلی جنسی ادمهارو تبدیل میکنه به شرطی شدن و این بدترین قسمت ماجراست .....

اعتیاد جنسی که انواع شهوترانی هست خیلی سخت و خطرناکه و فقط مربوط به تن فروشان نیست همه به نوعی درگیر هستیم