2777
2789
عنوان

حنا برای مو

84 بازدید | 18 پست

خانوما کسی حنا گذاشته روی موهاش؟ موهاروخشکمیکنه؟

دخترم موهای وزوزی و فری داره چندوقتهگیر داده میخوامحنا بزارم موهاش هم قهوه ای پررنگهست تاحالا حنا نزاشته

حنای خوب مارک خاصی داره؟چی باهاش قاطی کنم؟

و اینکهکف سرش نارنجی میشه؟ میترسم کف سرش نارنجی بشه و زشت باشه

حنا موهاشو خشک میکنه

قرمز میشه

بوی حنا میده همیشه

البته اگر این فرهنگ حنا جا میوفتاد به نظر من بهترین تقویت برای مو و سر بود ولی خب تو زمونه ی خوبی نیستیم و بد میدونن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

حنا بی رنگ اگه نمیخوای رنگ بگیره خوبه

بازم موهاش قهوه ایه فوقش یکم رنگ شرابی طور میگیره.

اگه برای وز بودن مو میخوای..روغن نارگیل رو شب قبل بزن به ساقه مو نه ریشه..و فرداش بره حمام.

حنا بیشتر برای کف سر و ریشه مو بهتر هست..اما خشک نمیکنه من همیشه میزنم..موهامم زیاد رنگ نمیگیره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حنا موهاشو خشک میکنهقرمز میشه بوی حنا میده همیشهالبته اگر این فرهنگ حنا جا میوفتاد به نظر من بهترین ...

پس پشیمونش کنم چون موهاش همینطوری هم خشک هست

چطور میگن برای مو خیلی مفیده با این وجود؟

و اینکه چرا بد میدونن متوجه منظورتون نشدم

پوست سر را نارنجی نمیکنه چون موی دخترت قهوه ای خیلی قشنگ میشه عین رنگ با ارد برنج خوب ارد نخود تخم مرغ قاطی کن که باعث قوت موهاش بشه

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

حنا بی رنگ اگه نمیخوای رنگ بگیره خوبهبازم موهاش قهوه ایه فوقش یکم رنگ شرابی طور میگیره.اگه برای وز ب ...

ممنون

بیشتر برای کف سرش میترسم که نارنجی نشه ولی خودش که بخاطر رنگ ساقه میخواد بزاره

پوست سر را نارنجی نمیکنه چون موی دخترت قهوه ای خیلی قشنگ میشه عین رنگ با ارد برنج خوب ارد نخود تخم م ...

مرسی عزیزم حتما

زرده تخم مرغ ؟ چقدر بزارم روی موهاش بمونه

پس پشیمونش کنم چون موهاش همینطوری هم خشک هستچطور میگن برای مو خیلی مفیده با این وجود؟و اینکه چرا بد ...

اره حنا خشک میکنه، ولی خیلی خاصیت داره در کل برای سر و مو، منظورم اینه رنگ قرمزی میگیره متوجه میشن حنا گذاشته کلا از نظر امروزیا حنا منسوخ شده

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

قبلا گذاشتم رو موهام رسما خودم ر...دم به موهام .چند سال منتظر موندم تا موهام رشد کنه و کوتاه کنم تا اثر حنا بره

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

مرسی عزیزم حتمازرده تخم مرغ ؟ چقدر بزارم روی موهاش بمونه

تخم کامل هم میتونی استفاده کنی.۲ساعتی بزار بمونه

فقط شستنش فوق العاده سخته مخصوصا واسه مو فر فقط حنا تو سر بعد ابکشی میمونه ی چیزای سبز و قهوای نمیرن فقط حوله رنگ تیره سرشو خشک کن و اینکه حتما سشوار را بیار داخل حموم یا دسشویی سشوار که کنی تمومش میره گفتم خیلی تو حموم روش حساس نشی

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

چرا عزیزم چی شد مگه؟

موها خشک میشه رنگ موها با اینکه موی خودم قهوه ای بودم خیلی بد شد .از روی حنا رنگ بذاری اثر نمیکنه و خراب میشه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم