2777
2789
عنوان

النگو طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 80 پست
به پدر طلافروشت بگو به مشتری هاش اینو بگه که بندگان خدا بدونند مولی برادرهای خودم که اصلا نمیارن

من پدرم سالها قبل طلا فروش بوده الان خودم و دوستام. تو بازار طلاییم . النگو هامونم خداروشکر از جای معتبر میاریم توش جرم و مفتول و پودر بوره و... نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارشناس رسمی دادگستری قیمت پایه نیزاره

مرسی عزیزم

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

من پدرم سالها قبل طلا فروش بوده الان خودم و دوستام. تو بازار طلاییم . النگو هامونم خداروشکر از جای م ...

افرین کار خوبی میکنید

کدوم بازار طلا اردیبهشت یا فروردین و یا سبزه میدون؟؟

شایدم بازار طلا یزد و اصفهان

بگو حتما به هرحال کلاهبرداری و فروش النگو با تقلب کار اشتباهیه

دختر خوب

شما و پدرت پ دوستات کلا زیر دست کشتی آرا کار میکنید

خودتو اذیت نکن

گفتم بدونی اوره مواد سمی داخل بدن نیست و یه گرد طلاسا

افرین کار خوبی میکنید کدوم بازار طلا اردیبهشت یا فروردین و یا سبزه میدون؟؟شایدم بازار طلا یزد و اصفه ...

خرم ابادم رییس اتحادیه زرین کوب

ما زیر دست خدا کار میکنیم النگو تقلب با جرم نمیاریم النگو معتبر میخریم تگ دار میخریم . نه اینکه مشتری بدبخت فیک بفروشیم

خرم ابادم رییس اتحادیه زرین کوب ما زیر دست خدا کار میکنیم النگو تقلب با جرم نمیاریم النگو معتبر میخر ...

نادان

طلا فروش که فاکتور صادر میکنه دیگه تقلب معنی نداره

اینو متوجه هستی

اونم برا خانواده خودم که پدرم کارمند دانشگاه تهران بودن و سرشناس بازار و برادرهام ادامه رو

نادان طلا فروش که فاکتور صادر میکنه دیگه تقلب معنی نداره اینو متوجه هستی اونم برا خانواده خودم که پد ...

واقعا الان دیگه متوجه شدم که اصلااا تو بازار طلا نبودی . همین دوماه پیش خودمون شکایت کردیم به زرینکوب یه طلافروشب چون طلا تقلیی و عیار پایین و یا وزن نادرست میفروخت طلا فروشی پلمپ کردیم کلی هم فاکتور داشت دست مردم یکیش دختر خالم .

حقیقتا هرچی بیشتر جلو میریم بیشتر میفهمم شما یه سری چیزا جسته گریخته فقط شنیدی و اصل موضوع نمیدونی و فقط میخوای رو حرفات پافشاری کنی . ادامه این بحث توهین به اطلاعات خودمه

واقعا الان دیگه متوجه شدم که اصلااا تو بازار طلا نبودی . همین دوماه پیش خودمون شکایت کردیم به زرینکو ...

یعنی دختر خاله شما بهتون اعتماد نداشته ازتون خرید کنه؟؟؟

رفته از اقای ایکس خریده کرده؟؟؟

عجب

منم یک بار بردم آینه ای بفروشم همین کار کرد شکوند و سوزوندش ولی چیزی از وزنش کم نشد خودش گفت شانس آو ...

دقیقا

همینه

حالا خانم طلا فروش با پدر طلافروشش مقاومت دارند برا فهمیدن و نگران اوره خون بقیه هستند