2777
2789
عنوان

النگو طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 80 پست

بگو از آیینه ای خوشم نمیاد بعدا بخوام بفروشم زیاد ازش میندازن خواستی بگیری جور دیگه بگیر

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

اره حتما میگم بهش ولی دنبال کلمات مناسب هستم به دلش بد نیاد

از هوش مصنوعی بپرس براش کامل توضیح بده جوابای خوبی میده من جدیدا هرجایی لازم باشه صحبت کنم با هوش مصنوعی مشورت می کنم اینقدر فن بیانم قوی شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به برادرات بگو از کارگاهای تقلبی طلا نخرن که سر مردم کلاه بره . النگو تگ دار بخرن

گفتم از پدر طلا فروشت بپرس

قبلشم به عقلت رجوع کن النگو آینه ای 1.5 گرمی چقدر وزن داره که بهش حالت نگه دارنده میدن

میدونم نیت اش خیر بوده ولی خب کاش قبلش نظر میپرسید

اون نمیدونه

منم نمیدونستم و متوجه هم نشدم الان

بهش دوستانه بگو که نخره

چون مشخصه اون مثل شما توی فاز خرید طلا نبوده اینقدر و تجربه اش کمه.... هم بهش یاد میدی هم اینکه اینطوری نخره

بهش بگو خودت از کجا و چطوری میخری (مثلا همین بدون اجرت که گفتی) اونم یاد میگیره ازت دیگه....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

وای چقدرشماخوبید عزیزم اگررودرو روت نمیشه بحث طلابازشد توی پیام یاپشت تلفن بگو فلانی قبل خرید باهام هماهنگ کن ک خودم انتخاب کنم برااین میگم که به سایز مچ من یا انگشت من بخوره چون میخوام استفاده کنم نمیخوام بزارم توخونه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿