_limu_ مدیر استارتر عضویت: 1405/04/14 تعداد پست: 26 عنوان ماسک مو 46 بازدید | 8 پست کسی تا حالا از ماسک مو و شامپو نانو الاپلکس استفاده کرده؟ بهترین ماسک مو که داشتین چی بودهموهام خیلی وز و خشک شده امروز | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonnlight عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 3671 گفتن منم لایک کن مرسی به عنوان یه آدم نازنازی این دنیا اصلا در شأن من نیست🍓✨دیانا🎀 زید دارم مزاحم نشو💆😎
fatemeh137546 عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 3464 فیتو میگن عالیهباباریا خودم میخوام فیتو بخرم به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
jojo_cute عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 1115 ماسک مو رز ایتالیایی دیجی کالا داره فک کنم ۷۰۰ تومن باشه بگیرش انقدر بوی خوبی داره نرم میکن عالیههه توش کراتین داره خیلی خوبههه خیلیییییییییی حرف نداره تا دو روز هم بوشو حس میکنی وز هم نمیوفته موهات من میزنم موهام جون میگیره تو ذاتت کثیفه چرا
_limu_ مدیر استارتر عضویت: 1405/04/14 تعداد پست: 26 فیتو میگن عالیهباباریا خودم میخوام فیتو بخرم اره فیتو هم تعریفش زیاد شنیدمارگان هم میگن خوبه ولی مثل اینکه فیکش زیاده
_limu_ مدیر استارتر عضویت: 1405/04/14 تعداد پست: 26 ماسک مو رز ایتالیایی دیجی کالا داره فک کنم ۷۰۰ تومن باشه بگیرش انقدر بوی خوبی داره نرم میکن عالیههه ... چه قدر خووبموهای شمام خشک بود قبلا؟
jojo_cute عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 1115 چه قدر خووبموهای شمام خشک بود قبلا؟ من مادرم موهاش خیلی خشک و وز فر فری هست وقتی میزنه نمیدونی چقدررر نرم میشه خیلی نرم میشه موهاش وز هم نداره دیگه من موهام چربی ولی منم ازش میزنم عالی میشه موهام قشنگ تفاوت رو با ماسک موهای دیگه میبینی واقعا ارزش داره تو ذاتت کثیفه چرا
_limu_ مدیر استارتر عضویت: 1405/04/14 تعداد پست: 26 من مادرم موهاش خیلی خشک و وز فر فری هست وقتی میزنه نمیدونی چقدررر نرم میشه خیلی نرم میشه موهاش وز هم ... مرسی حتما امتحانش میکنم دوس ندارم کراتین کنم میترسم ریزش موهام زیادتر شه دنبال یه چیزیم وزش کمتر شه حداقل
jojo_cute عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 1115 مرسی حتما امتحانش میکنم دوس ندارم کراتین کنم میترسم ریزش موهام زیادتر شه دنبال یه چیزیم وزش کمتر شه ... خواهش گلم اصلا کراتین نکن ریزش مو شدید میگیری همین ماسک رو بزن توش کراتین داره راحتت میکنه تو ذاتت کثیفه چرا