2777
2789

وای نری عمل کنیاا

یعنی پاممیشکست ولی نمیرفتم عمل میکردم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا چرا پشیمونی

نی نی سایت میدیدم خیلیا ازاین عمل رضایت ندارن

گفتم شاید دکتر خوبی نداشتن

کلی گشتم تابهترین دکترو پیداکردم

تایکسال اول راضی بودم

ولی یهوچهرم شبیه تریاکیا شد

اون قسمت بشدت خالی شد افتادگی گونه گرفتم چهرم بیشتر ازسنم نشون داده میشد مجیور بودم همش ژل بزنم ک صورتم پرشه

دیگ باکلی اضافه وزن بلاخره کمی صورتم پرشد واز ژل زدن خلاص شدم بااین حال هنورم اون قسمت خالیه و ازار دهندس برام

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

نی نی سایت میدیدم خیلیا ازاین عمل رضایت ندارنگفتم شاید دکتر خوبی نداشتن کلی گشتم تابهترین دکترو پیدا ...

ممنونم از راهنماییت میخواستم انجام بدم خوب شد راهنماییم کردی

ممنونم از راهنماییت میخواستم انجام بدم خوب شد راهنماییم کردی

خواهش میکنم

اگه دنبال اینی صورتت لاغرشه حذف قندمصنوعی روتا شش ماه امتحان کن صورتت ب ی فرم قشنگی لاغرمیشه

خواهش میکنماگه دنبال اینی صورتت لاغرشه حذف قندمصنوعی روتا شش ماه امتحان کن صورتت ب ی فرم قشنگی لاغرم ...

من عکسم تاپیکای قبلم هست میشه یه نظر بدین در کل و ببینید اصلا نیاز دارم به بوکال فت