2777
2789
عنوان

زندان

94 بازدید | 16 پست

من با مردی آشنا شدم بعد 6 ماه فهمیدم همه جوره بهم دروغ گفته ، قبلا ازدواج کرده و حتی بچه هم داشت

خیلی ناراحت و کلافه شدم ، ولی با زبون بازی نگه ام داشت

گذشت تا سه ماه پیش گفت پول کم آوردم و از این حرف ها بعد رفت زندان ، همه جوره خرج کردم که بیارمش بیرون

تو این بدو بدو ها البته ما دو تا استان مختلف هستیم ،

متوجه شدم همه از بدی این آدم میگن ، تا منو به داداشش معرفی کرد رفت گوشیشو از زندان آورد ، میخواستیم خطشو بفروشیم پول کم داشتیم ، دیدم با چندین نفر چت کرده اونم چت های افتضاح

تازه زن دوم که قبل فهمیده بودم داشته رو هنوز طلاق نداده چون کل مال و اموال به اسمش زده

اکثر زن هابی که باهاشون رابطه بوده حداقل 10 سال از خودش بزرگ تر بودند

حالا من شهر غریب ، کلی گریه کردم

میگه من توبه کردم نماز میخونم دیگه اون آدم قبلی تموم شد

شنبه قراره ضامن بزاریم بیارمش بیرون بیشتر پول ضامن ها مال من

و 80 تومن هم پول خط خودش بود که ریختند به حساب من

داداشش هم گذاشت رفت ( خیلی خانواده معتبر و خوبی داره ) ولی رابطه ندارند باهاش این دو ساله من همه این ها رو تو این جریان فهمیدم ،

واقعا گیج و منگ شدم

خودم میدونم که باید برم و این راه درست هست

ولی متاسفانه من خیلی آدم احساسی و وابسته ای هستم

الان نمیدونم چه کار کنم شنبه آزادش کنیم من واسه همیشه برم

یا یک فرصت دیگه بهش بدم

یا پول خودمو ببرم و برم کاراش هم انجام ندم

میگه اگه میخوای ترکم کنی دیگه بزار همین جا بمونم کارامو انجام نده

وای باورم نمیشه داری این کارو با زندگیت میکنی

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن آدم های سمی دورتو دور کنی چون انرژیت رو میخورن به اصطلاح انرژی خوار هستن

بعدشم تصمیم با خودته سعی کن عقلانی تصمیم بگیری نه احساسی چون تصمیم اشتباه ضرر بزرگی برات داره

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

باورم نمیشه چقدر بی عقلی عزیزم یه مقدار از مغزت استفاده کن مگه نمیگی زن داره برادر داره خانواده داره چرا تو مال و روح و روانتو پای یه زندانی هیچ ندار بزاری مگه صاحب نداره بیارزش بیرون که تو بیاریش بیرون از زندان

خیانت بهت کرده بچه داره زن داره خانوادش به خاطر گنداش تردش کردن دروغگویه خلافکار و زندانیه دیگه حتما باید قتل کنه تا تو بفهمی این ادم نرمال نیست ؟؟

عقلت کمه ؟ضامن ببری که دوباره بیفته زندان و خودت و ساکن با هم برید زندان .بعد وی .به مردم میخوای چی بگی .بگی برای به آدم غریبه که تپه ی نرسیده نگذاشته و دوباره ازدواج کرده ضمن شدم ..چه صنمی با این آدم داری؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

میخوای کمک کنی آدمی رو بیار بیرون که کس و کار ندارع و به خاطر جرایم غیر عمد افتاده زندان .نه اینو که عالم و آدم داره اما آنقدر پرونده ش سیاهه که خانواده شم میدونن نمک نشناسه و کاری براش نمیکنن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو