2777
2789
عنوان

یادگارت

51 بازدید | 11 پست

تازه بیداررشدم عزیز رفته ام 🫠

یه سوال عمیق اومد تو ذهنم

اگه منوو تو سهم هم نبودیم

چرا عشقمون بعد سالها انتظار تک نفره دو طرفه بود....

چرا سرنوشت ما رو اورد کنار هم

حتی برای یک ساعت 🥺🖤

یعنی واقعاااا سهم اون همه عشق

شد اون یکساعت باهم بودن

و حرف زدن .....

به قول فرزاد فرزین تو اون اهنگ معروفش،ک میگه :🎶🎶

بمیرم من ؛ برای عشق دوتامونو

واسه تنهایی بی انتهامونو

کی باید جمع کنه این قلب داغونو

تو رفتی و غمت یه شبه آبم کرد...💔🖤

از خدا صبر میخام این روزا

داغ نبودنت به حدی سنگین

انگار تموم دنیا رو یجا از دست دادم

اخه تو دنیای من بودی محمدم :))))

حتی یبارم نشد بهت بگم محمدمممم

حسرت اینم موند. ✨️

محمددد تا من داشتم این متن رو مینوشتم

اوموی تو کوچه مون طبق معمول :))))

چقددد حالم گرفته میشه وقتی میای و من کاری از دستم برنمیاد بکنم برای دل زخمی ام

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

زنده س یا مرده

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنده س یا مرده

زنده ...

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

گیرپاچ کردم حقیقتا

چرا ؟

منظور از یکساعت

جلسه خواستگاری ما بود .....

الانم از هم جدا شدیم

چرا جداشدین؟

چی بگم والله 🤍

عذر میخوام نمی تونم اینجا بنویسم دلیلش رو

نمک پاشیدی💔🥲

یعنی چی ؟متوجه نشدم

عزیزم چرا نشد بهم برسید

ببخشید ولی دوست ندارم ب این سوال جواب بدم