2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 59 پست

نمیشه که همه اطرافیان رو راضی نگه داریم

هر بار یه چیزی پیش میاد که حرفی بزنن

ولی میتونی دل خودت و بچه هات رو راضی نگه داری😉

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اخه یه چیزی میگین بدونید ما کجا زندگی میکنیم رونالدو مسی کجا یه ذره فکرم خوبه 😅

کجا زندگی میکنن؟ آرژانتین که آمریکا جنوبی؟ الان مثلا خیلی جای خوبیه؟😐😂

شما هم یه نگاه کنی میبینی بچه داشتن گناه نیست که الکی حس ناکافی بودن به آدما میدید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی دوتا پسر داریو دلت دخترم میخواد؟ خب شاید جنسیتش دختر نشه ولی اگه برات فرقی نداره هیچ اشکالی نداره ربطی به دهاتی بودنو خز بودنم نداره من خودم تهرانم دوتا دختر داشتم دلم پسر میخواست به خواسته خودمون سومی رو اوردیم و پسرم شد خیییلیم راضیم ولی اگه یه دختر و پسر داشتم شاید به سومی فکر نمیکردم چون جنسم جور بود دیگه

البته من ریسک بزرگی کردم چون فقط به امید داشتن داداش برای دخترام سومی رو اوردم

خدا حفظشون کنه عزیزم ولی سه تا بچه واقعا خوبه

خوب که هست ولی سختیای خودشم داره انگار هر چی بزرگتر میشن مشکلاتشون بیشتر میشه همش تو گوشیو فضای مجازی معلوم نیس چیکار میکنن گاهی خیلی استرس میگیرم

اخه یه چیزی میگین بدونید ما کجا زندگی میکنیم رونالدو مسی کجا یه ذره فکرم خوبه 😅

دقیقا

تو اروپا نرخ فرزند آوری منفی است. چون وقتشون رو صرف خودشون می کنند

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

دقیقا تو اروپا نرخ فرزند آوری منفی است. چون وقتشون رو صرف خودشون می کنند

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

یعنی دوتا پسر داریو دلت دخترم میخواد؟ خب شاید جنسیتش دختر نشه ولی اگه برات فرقی نداره هیچ اشکالی ندا ...

چرا بابا خواسته ادمی تمومی نداره دوستم دو تا پسر داشت سومیم اورد دخترم شد

الان همش تو فکر چهارمیه میگه دخترم تنهاس

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

خدا حفظشون کنه عزیزم ولی سه تا بچه واقعا خوبه

عزیزم یه کلمه خیالتو راحت کنم جنگه جنگ امنیت نیست آرانش نیست😅😁

برا این میگن حالا فعلا دست نگه دارین

بنده خدا خودشونا با مسی و رونالدو مقایسه میکنن

والله کم خودمون ناراحتین دیگه بچه هامونم درگیر کنیم

من خودم بچه داشتنو خز نمیدونم ارزوم بود ده تا میوردم ولی وقتی نمیشه دیگه چه میشه کرد

رونالدو ۷ تا بچه داره احتمالا اگر ایران بود بهش میگفتن عقب مونده😂😂😂مسی ۴ یا ۵ تا یادم نمیادریحانا ...

اونا میلیاردن

چجوری اونارو با یه ادم معمولی مقایسه میکنی

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

اگه شرایطش رو دارید بیارید کاری به حرف بقیه نداشته باشید به امید خدا جوری بزرگ وتربیتشون بکنید بشید الگو بقیه وحتی بدجنس ترین آدمها هم نتونن حرفی در موردش بزنن

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

اسی اصلا شرایط مالیشم اگه داری ب کنار

الان جنگه

وسط جنگ میخوای بچه بیاری؟؟؟

اومدیم و خدایی نکرده شرایط بدتر شد

نمیدونم ی اتفاق بدتر پیش اومذ

همه ی این ها ممکنه

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇