2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 46 پست

پسر دوسالو نیمه من هر صبح پا میشه میگه مامان بوم بوم خونمونه آتیش بازی من میترسم در صورتیکه هفته پیش صدای انفجار شنیده تو خواب بوده این بچه که مثل بلبل ورسا صحبت میکرد الان تلفظش اشکال پیدا کرده همین یکی هم من میگم واقعا چرا باید

چ بگم والا اگر آهی کشم افلاک سوزد

وقتی خودتون مشکل باروری ندارید و بچه دارید مگه پرورشگاه بهتون بچه میده؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر اون هدیه خداست که البته مردم بهش میگن بیماری نه این که قصد اذیت کردن کسی رو داشته باشم ولی بازم از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین هدیه خدا رو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون تو ظاهر مشخص نمیشه مادر زادیه و حتی از سلامتی هم بهتره و من خدا رو به خاطرش خیلی شکر میکنم)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست دارم یه دختر داشته باشم،ولی شرایط روحی و اقتصادی اجازه نمیده،اگه میتونی بیار بعداحسرت میخور ...

منم همین طورم عاشق بچه ایم اینکه بزرگ میشن عشق میکنی ببینیشون

منم همین طورم عاشق بچه ایم اینکه بزرگ میشن عشق میکنی ببینیشون

بچه های آدم هم تنها نیستن،بزرگ بشن یکی هست که غم و شادی کنارش باشه

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

منم دوست دارم یه دختر داشته باشم،ولی شرایط روحی و اقتصادی اجازه نمیده،اگه میتونی بیار بعداحسرت میخور ...

من دوتا بچهام توو بدترین شرایط روحی و اقتصادی اوردم ولی بااومدنشون دنیام عوض شده براشون میمردم و میمیرم هرگز دعواشون نمیکنم

من دوتا بچهام توو بدترین شرایط روحی و اقتصادی اوردم ولی بااومدنشون دنیام عوض شده براشون میمردم و میم ...

خدا حفظشون کنه برات

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

اطرافیانم تک فرزندی هستند و من ک دوتا دارم فکر میکنن از سر راه اومدن جوری رفتار میکنن انگار طلا زایی ...

اصلا برات مهم نباشه رفتار بقیه اگه شرایط مالی تون خوبه و خودتون هم دوس دارین چه از این بهتر

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اصلا برات مهم نباشه رفتار بقیه اگه شرایط مالی تون خوبه و خودتون هم دوس دارین چه از این بهتر

شما بچهاتون چند ساله هستند؟ راضی هستید؟ نگاه اطرافیان ناراحتتون نمیکنه؟

شما بچهاتون چند ساله هستند؟ راضی هستید؟ نگاه اطرافیان ناراحتتون نمیکنه؟

من دوتا دختر دارم بزرگه 14 وکوچیکه 12سالشه ویه پسر 3 ساله

بله خدارو بی نهایت شکرمیکنم

نه اصلا نظر اطرافیان برام مهم نیست گرچه اکثر اطرافیانم خودشون 3 یا 4فرزند رودارن اما وضع مالیشون خوبه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍