2777
2789
عنوان

بچه سوم

536 بازدید | 46 پست

خانما، واقعا خیلی خز بچه سوم؟

من هرشب خواب میبینم یه دختر توو بغلمه بچه خودمه

ولی از سرزنش ها میترسم بگن تو بیکلاسی ایش و ویش

وگرنه خودم عاشق بچه ام

از لحاظ مالی هم میتونم اینده اش تامین کنم و واقعا جاش خالیه توو خونمون، بچهامم منت میکنند که برامون بیار

گفتم برم از پرورشگاه بگیرم میگن نه، باید شبیه خودمون باشه

اینقدر عشق ب بچه داریم ک کلی جوجه و خرگوش و..... توو خونه نگهداری میکنن بچهام، بهشون میگم خب این خواهربرادراتون میگن نه، نینی فرق داره

چکار به بقیه داری

یه داستانیم بود که ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ماهی میگه اگه بری میمیرم آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج میره سمت موج موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی ولی ماهی در نبود آب مرده من برای او او برای آن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه سوم همه اینقد در برابرش گارد دارن که خوب نیست به خاطر اینه که اکثرا نمیتونن آیندشو تامین کنن شما که میتونی و دوست داری خب بیار

بعدم پرورشگاهم خیلی ایده بهتریه حالا گیریم شما خودت بچه دار شدی بازم شبیه خودشون نشد میزارنش سر کوچه؟

منم دوست دارم یه دختر داشته باشم،ولی شرایط روحی و اقتصادی اجازه نمیده،اگه میتونی بیار بعداحسرت میخوری،من به هرکی بچه زیاد داره نگاه میکنم میگم خوشبحالس خدا براش حفظش کنه

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔