2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم تک پسره ی خونوادس ک دوتام خواهر بزرگتر از خودش داره .اونوخ ک اومد خواستگاریم هنوز خواهر دومش ازدواج نکرده بود طلاق گرفته بود قبلش ولی .

وقتی اومدن خواستگاری و شرایط خونوادشو .خونوادم دیدن قبول نکردن .پدرو مادرش دوتا مریضن و پدرشم سر کاری نیس قرار بود خرج خونوادشو خونوادش خودشون بدن و شوهرمم کمک خرجی باشه 

گذشت و ی ماه بعدش خواهرش عقد کرد و بعد عقد خواهرش دوباره اومدن خواستگاری .اینبار ب اصرار من قبول کردن 

قبول کردن خونوادم .چون دیگه گفتم دونفرن و خودشون میتونن خرج خودشونو در بیارن دورو برم کمک میکردن چون دخترشون عقد بود و جهیزیش کامل بود .شوهرشم همش پیش اونا بود 

تا اسم دیه ک اومد اول از همه شوهر خواهرش در اومد گف هرموقع پولاتو دادنت ۱۰ تومن باید ب من بدی ... مامانش از این ور و باباش از اونور 

کلا ی جوری رفتار کردم انگار از خداشون بوده 

تا اسم دیه ک اومد اول از همه شوهر خواهرش در اومد گف هرموقع پولاتو دادنت ۱۰ تومن باید ب من بدی ... ما ...

وای چه بد ولی متاسفانه قانون میگه دیه به همسر و پدر و مادر میرسه 

بعد دوسال و ۵ ماه ک ما هنوز عقدیم و خواهرش ازدواج کرد و الان دختر ۷ ماهی داره .ما هنوز منتظر دیه هستیم و هنوز خونوادش ول کنمون نیستن .حالا چن وقته فک میکنن دیه رو دادن ب شوهرم و ما نمیخوایم ب اونا بگیم 

هر دقیقه بهونه میارن و هی میخوان شوهرم براشون خرج کنه و یا خواهرش با اینکه شوهرش اصلا براش چیزی نمیخره زنگ میزنه هرشب ب شوهرم برام خوراکی بیار و فلان چیزو بیار 

یا مامانش هر شب ی بهونه ایی داره .یا خودشو میزنه ب مریضی یا الکی ب شوهرم میگه فلان چیزو بیار هرموقع میبره براش دوباره میگه اشتباه کردم باید گفتمت ی مدل دیگه از اون چیزو بیار 

هیچ درک ندارن بخدا .میگم ب شوهرم من فک کردم قراره براشون مبلغی تعیین کنی برا خرجشون نکه تو ماهی ۷۰۰ میگیری ۵۰۰ خرج اونا کنی .میگه من برا تو هیچی کم نمیزارم نبایدم چیزی بگی .میگمش پس پس انداز چی میشه میگه تو دخالت نکن 

حالا هرکی ندونه انگار برام چیکار میکنم غیر اینکه برام پفک یا تخمه ایی میخره چیکار میکنه کل طلاهامم‌فروختم براش 

خودش الان نداره ک عمل کنه .۱۳ تا دندون نداره و لبشم باید عمل کنه .اما کسیو نداره ک بهش بگه چرا اصن عمل نمیکنی .هی خونوادشم میخوان کاری کنن دیرتر عروسیو بگیریم 

به نظر منم زیادی داره بها نیده به خونوادش 

متاسفانه مردا خان ادشون رو خیلی دوست دارن تا جاییکه بعضی وقتا زندگی خودشون رو فدا میکنن

ولی اگه حساب شده با نظر مشاور پیش بری انشالا مشکلت حل میشه عزیزم

به نظر منم زیادی داره بها نیده به خونوادش  متاسفانه مردا خان ادشون رو خیلی دوست دارن تا جاییکه ...

انشالا .میگه تو چرا اول این‌حرفارو نزدی .تو لابد ی مشکلی داری بهونشو اوردی ب خونوادم .میگمش اول ساکت بودم ولی قرار نیس تا اخر عمرمم ساکت بمونم .الانم خواهرش بلاکم کرده منم اونو بلاک کردم .بخدا مونده تو دلم ی چیزی بهش بگم ب کسی نگه .تا اب میخوریم همه باید بدونن