2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اصلا بزنم یا نه بخوام بزنم کدومو بزنم

اگه نظر منو میخوای نزن

ده کیلو راحت با فستینگ میاد پایین تو یک یا نهایت تو دو ماه

من میخاستم بزنم باشگاه رو شروع کردم ، فعلا انداختم عقب ببینم اگ وزنم کم شد اصلا نمیزنم چ کاریه هزینه بیخود کنم

انگیزه نمیخواد همین که بدونی اگه الان رژیمنگیری ماه بعد باید ۲۰ کیلو کم کنی خودش کافیه

میدونم ولی خستم از رژیم خیلی خسته دو ساله رژیم بودم یک ماه ول کردم ده کیلو چاق شدم:)

اگه نظر منو میخوای نزن ده کیلو راحت با فستینگ میاد پایین تو یک یا نهایت تو دو ماه من میخاستم بزنم با ...

آخه میدونی من مدت طولانی ای رژیم داشتم الان واقعا خیلی سختمه عکس بخوام رژیم بگیرم نمیدونم از طرفی صبر کنم به قول شما یا برم بزنم راحت شم

آخه ده کیلو زیادم هست لامصب کم نیست

عزیزم من نزدیک ۵۰ کیلو کم کردم خودمبخاطر همین میگم این ده کیلو رو دیگه کشش ندارم

خب پس زندگیت را بکن

مگه قرار مسابقه مدلینگ شرکت کنی یا فرش قرمز دعوت شدی باید خودت را به وزن ایده آل برسونی ،زندگیت را بکن

چطور چاق شدی فقط غذا خوردی؟منم چاقی دوس دارم لاغرم

من استعداد چاقی شدید دارم

۵۲ کیلو بودم شدم ۶۰ تو یک ماه

اره غذا و شیرینی خوردم با آجیل

خیلی چاق کنندس

موندم چطوری کم کنم ای خدا

عزیزم این آمپول های لاغری همشون عوارض دارن به خدا من بمیرمم از چاقی از این آمپول های لاغری نمیزنم منم درگیر اضافه وزنی هستم که خیلی به سختی پایین میاد ولی آمپول نمیزنم

آقایون به ظاهر مرد نامرد درخواست دوستی ندین خدا بزنه به کمر هرکدوم از شمایی که به بقیه من وخانما درخواست دوستی میدن خاک بر سرتون 😒هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)