2777
2789
عنوان

خود کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست
منم یه دوستی داشتم خودکشی کرد و فوت شد به نظرم تصمیم لحظه ای نیست اینها از سالها قبل بهش فکر می کردن ...

موافقم

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
منم یه دوستی داشتم خودکشی کرد و فوت شد به نظرم تصمیم لحظه ای نیست اینها از سالها قبل بهش فکر می کردن ...

نه من اینجوری نبودم و نیستم

من عاشق زندگی بودم

من خوش ذوق ترین دختری بودم که یه نفر میتونست ببینه

همه همیشه غبطه انرژی منو میخوردن

تو منو نمیشناسی

من همیشه دلم میخواست تا ۱۰۰ سالگی زندگی کنم

یکبارم بهش نکرده بودم

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

با هیچی درست نمیشه چون خودم خراب کردم که لعنت به خودم کدوم خوبی؟ ظلمی که من به خودم میکنم هیچکس نمیک ...

منظور من این بود اینهمه زندگی گشای بقیه بودی شاید باید گاهی اجازه بدی بقیه همون چیزو بهت برگردونن انقدر خوبی کردی ندیدی

وضعیت سخت؟ برزخم حالم بده وسط زمین و آسمونم خستم خستم خستم از دست خودم و زندگیم

من تو زندگی ام یه قانونی دارم. تصمیم های مهم تو تاریک ترین دوران زندگی ام نمی گیرم. با خودم می گم این فکر و تصمیم چند ماه دیگه بهش فکر می کنم و چند ماه بعد اصلا یادم نمیاد چه کاری می خواستم بکنم و اون موقع زندگی به روال عادی خودش برگشته

‏تا وقتی دشمن پشت دروازه های شهر نباشه، هیچکس یک ‎جنگجو رو دوست نداره. تا اون موقع، ‎دلقک محبوب ترین آدم شهره!

من تو زندگی ام یه قانونی دارم. تصمیم های مهم تو تاریک ترین دوران زندگی ام نمی گیرم. با خودم می گم ...

جای من نیستی...

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

نه من اینجوری نبودم و نیستم من عاشق زندگی بودم من خوش ذوق ترین دختری بودم که یه نفر میتونست ببینه هم ...

دیگه انرژی پایین و بالا داره. اتفاقا اونی که همیشه تو اوج بودی بدتر می ره تو چاه عمیق افسردگی

مثل نمودار سینوسی می مونه

اینم یه قسمت زندگی هست که لزوما بد هم نیست اتفاقا دنیا رو از یه دریچه دیگه می بینی

بعدها می فهمی که اینم به زندگیت غنا داده

زندگی که همه اش خنده و جنبه و جوش باشه یعنی فقط تو سطح زندگی کرده بودی انگار فقط روزها رو زندگی کردی و هیچ شبی درک نکردی

‏تا وقتی دشمن پشت دروازه های شهر نباشه، هیچکس یک ‎جنگجو رو دوست نداره. تا اون موقع، ‎دلقک محبوب ترین آدم شهره!

دیگه انرژی پایین و بالا داره. اتفاقا اونی که همیشه تو اوج بودی بدتر می ره تو چاه عمیق افسردگی مثل ن ...

دلم میخواد فردا یه بلایی سر خودم بیارم

یه پادکستی داره دکتر آذرخش مکری. وقتی تاریک ترین است

یه کتاب هست در مورد خودکشی که خلاصه این کتاب می گه و در موردش حرف می زنه کتاب خیلی جالبی هست

دوست داشتی گوش کن

بعد هم یه مدت همیشه به خودت زمان بده تا تو اون واقعه هستی همه چیز بد و فاجعه می بینی یه مدت که زمان بگذره و اون احساسات سیاه پراکنده بشه می بینی انقدر هم فاجعه نبوده یه تجربه بوده که لازم بوده اون از سر بگذرونی

من خودم حدود ۷ سال پیش خیلی خیلی اوضاعم به هم ریخته بود و فقط خودم می دونم برای گذر از اون دوران چقدر مشاوره رفتم چقدر کتاب خوندم چقدر ورزش کردم و چقدر خودم به انواع روش ها سرگرم کردم و پوستم کنده شد تا از اون دوران گذر کردم و الان اینجام.

قبلا یه زخم بود ولی الان دیگه یه جای زخم مونده

و حالا که این دوران گذروندم حس می کنم من ناکامل نیاز داشتم که این دوران طی کنم

الان به جای شاد بودن ، صفت پذیرش انتخاب کردم

فکر کردم فقط منم از این فکرا میکنم امشب اومدم سایت دیدم خیلیا مثل منن

خب اینجا همه برای درد دل و خالی کردن ذهنشون میاند

مثل اینه که بری بیمارستان یک ساعت بشینی بعد بگی همه مردم مریض هستند خب اونی که مشکل نداره الان هفت کله خوابه

یه پادکستی داره دکتر آذرخش مکری. وقتی تاریک ترین است یه کتاب هست در مورد خودکشی که خلاصه این کتاب می ...

مرسی عزیزم

بعد این امضات هم درست نیست

ادم ها نباید نسبت به هم بی تفاوت باشند

گاهی وقت ها یه جمله خوب یه کمک یه مداخله یه رفتار زیبا می تونا مسیر زندگی یه آدم تغییر بده

ما ایه قران داریم در مورد امر به معروف و نهی از منکر برای اینکه نسبت به همدیگه بی تفاوت نباشیم