2777
2789
عنوان

خود کشی

154 بازدید | 27 پست

کسی که عاشق زندگی بود

خوش ذوق ترین آدم بود

همیشه امیدوار بود

دو روز پیش درحالی که چیتان پیتان کرده بودم مثل همیشه

انگار میخواد بره عروسی

یه لحظه دلش خواست خودش و بندازه جلو ماشینی که با سرعت داشت میومد

بچه ها من مشاورم

خیلیارو به زندگی برگردوندم

مرهم دل خیلیا بودم

ولی این روزا خودم و نمیشناسم ...

مگه آدم اینقدر تغییر میکنه ؟

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چشم اشکی و قلب شکسته و امید از دست رفته داشتم به دوستام انگیزه میدادم که زندگی اونقدرام بد نیسخدا ...

خدا هم منو گردن نمیگیره

میخواد چیکار منو؟

خودم خودمو بدبخت کردم

خودم به خودم ظلم کردم

خدا هم لابد حالش از من بهم میخوره

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

تاثیر انرژی منفی ک بقیه میدن عادیه .خودتو مواظبت کن

نه ربطی به اون نداره

گند زدم به جوونیم زندگیم آینده ام

وضعیت سختی رو میگذرونی؟

منم در حالی که همیشه عاشقه خودمم و حتی دلم نمیاد یذره آسیب ببینم و ناراحت باشم اوندفعه میخواستم خودمو با ت/یغ و اینچیزا زخمی کنم

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

خدا هم منو گردن نمیگیره میخواد چیکار منو؟خودم خودمو بدبخت کردم خودم به خودم ظلم کردم خدا هم لابد حال ...

اینجوری نیس

این شیطانه داره اینجوری بهت تحمیل میکنه

خدا مهربون تر و بخشنده تر از این حرفاس)))))

هیچ چیز بعید نیستمسیر زندگی ته ندارهاگه کمکی میخوای ما هستیم تا شاید بتونیم کمی از خوبیایی که کردی ج ...

با هیچی درست نمیشه

چون خودم خراب کردم

که لعنت به خودم

کدوم خوبی؟ ظلمی که من به خودم میکنم هیچکس نمیکنه

منم یه دوستی داشتم خودکشی کرد و فوت شد

به نظرم تصمیم لحظه ای نیست اینها از سالها قبل بهش فکر می کردند ولی هر بار به دلایلی اون عقب میانداختند

ولی تو یه لحظه کا ما فکر می کنیم همه چیز خوب هست ولی خود اون طرف می دونه چقدر همه چیز نمایشی شده، کار خودش انجام می ده

‏تا وقتی دشمن پشت دروازه های شهر نباشه، هیچکس یک ‎جنگجو رو دوست نداره. تا اون موقع، ‎دلقک محبوب ترین آدم شهره!

وضعیت سختی رو میگذرونی؟منم در حالی که همیشه عاشقه خودمم و حتی دلم نمیاد یذره آسیب ببینم و ناراحت باش ...

وضعیت سخت؟ برزخم

حالم بده

وسط زمین و آسمونم

خستم

خستم

خستم

از دست خودم و زندگیم

نه ربطی به اون نداره گند زدم به جوونیم زندگیم آینده ام

زندگی ادامه داره خوب یا بد باید زندگی کرد .تو گفتی مشاوری من خودم بعدفوت مادرم با دارو سرپاشدم اهنگ غمگین گوش نمیدم حالا کافیه ابجیم بیاد باهام درددل کنه فوری روم تاثیرمیذاره انرژی منفیش

❤ متاهل❤