2777
2789

تمام انرژیت رو واسه یکی گذاشتی که فرق میان رفتن و موندن براش آنقدر بی معنی بود که بدون اینکه صدای شکستن دلت رو بشونه دور شد.هر کسی که این وقت شب بیداره معنیش این نیست که تنها بیخوابی سراغش اومده. هستن آدمایی که واسه یکی که فقط بلد بود عاشقت کنه و ترو دنبال خودش بکشونه بی اونکه حالت بفهمه تو خلوت خودشون میسوزن .و زره زره آب میشن بی اونکه کسی حال دلشون بپرسه یا بفهمه.اره میاد حتما میاد ولی وقتی میاد که نه دیگه اشک چشمی مونده که به پاش بریزی.نه جسمی مونده که فداش کنی.نه لبخندی که بتونی بهش هدیه کنی.فقط حس دلتنگی و دلتنگی و دلتنگی.کاش میشد باهم گریه کنیم.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من فکر میکردم حسم بیداره.چشم سومم بیداره .ولی تو چنین شرایطی میبینی حتا عزیزترین عزیزه زندگیت رو هم ...

حس شخص احساسیم در حال حاضر چیه بهم؟ ( قهریم یجورایی)

خودش پیام میده؟

رابطه مون به ازدواج ختم میشه؟

هرکدوم رو حستون گفت بنویسین لطفا

من فکر میکردم حسم بیداره.چشم سومم بیداره .ولی تو چنین شرایطی میبینی حتا عزیزترین عزیزه زندگیت رو هم ...

توروخدا حستونم به کنکورم. بگید که چی میارم

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

عزیزم سامان منو چجور ادمی میبینه؟

حست به رابطمون چیه؟

هر حا حس شیشم دیدین منو تگ کنید🥹کاربری دست دو نفره

تمام انرژیت رو واسه یکی گذاشتی که فرق میان رفتن و موندن براش آنقدر بی معنی بود که بدون اینکه صدای ش ...

نظرتون راجب کنکور من لطفاً لطفاً بگین

ازدواج نه ولی پیام میده

گلم وامی ک مد نظرم اوکی میشه؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حس شخص احساسیم در حال حاضر چیه بهم؟ ( قهریم یجورایی)خودش پیام میده؟رابطه مون به ازدواج ختم میشه؟هرکد ...

مبترسم منم مثل اون دلت بشکنم .هر چند دلی نمونده برات عزیزم که بشکنه.اگه این موقع شب در بدره یه جوابی.پس عاشقی .چی بگم که دلت نشکنه قربونت برم.بگم میاد بگه میاد و میمونه برات .عاشق مگه میتونه یه ساعت حتا از معشوقش بی خبر بمونه.اگه زیر یک ساعته ازش بی خبری شاد باش و منتطر ولی اگه یک روزه و بیشتر .متاسفم

این حس فعلی باعث پس رفت میشه رهاش کن پرقدرت بخون واسه کنکور .مطمعن باش عالی از کنکور خارج میشی .انشا ...

وای چقدر دقیق میگی

میشه جزئیات بیشترشم بگین

خب این حسم بخاطر اینه نهایی ها رو خراب کرده چطور میشه نتیجشونب نظرتون

اصلا میتونم ب اون رشته مد نظرم برسم

واسه دلخوشی من نگید تروخدا حستون هر چی بود بگین

عزیزم سامان منو چجور ادمی میبینه؟حست به رابطمون چیه؟

ادمای پاک سرشت یه حاله نور رو صورتشون دارن .اول صبح که به اینه نگاه کنی بعد از شستن صورت اون حاله رو خودتم میبینی..آدمای مهربون حاله نور دارن.اگه تو رابطه قدر خودتو بیشتر بدونی تا قیامت دنبالت میاد.به شرط احترام به خودت

وای چقدر دقیق میگیمیشه جزئیات بیشترشم بگینخب این حسم بخاطر اینه نهایی ها رو خراب کرده چطور میشه نتیج ...

دختر خوشگلم فکر کنم جوابت دادم.دنبال تایید دیگران نباش. تلاش تو تایید دیگران رو هم به همراه داره .