2777
2789
عنوان

رفت وآمد

179 بازدید | 9 پست

سلام..من تازه عضوشدم..همیشه مطالب رو دنبال میکنم..والان واقعا از مشکلی ک دارم عذاب میکشم..شوهرم عالیع فقط یه عیب داره اونم اینه که درونگرا وگوشه گیره اصلا با کسی جز خونواده هامون رفت وامد نداریم اونم خیلی کم..۸ساله ازدواج کردم وهنوز ازین بابت اذیتم...کسی راهکاری داره که به دردم بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟

درونگرا درونگراس نمیتونی تغییرش بدی فقط بدون خجالتی نیس

یه درون گرا برای اینکه بتونه با کسی ارتباط بزقراز کنه باید کامل بشناستش بزای همونه خیلی زفت و امد ندارن با غیز خانواده

She is everything I ever wanted.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بالخره هرکی یه عیبی داره...اتفاقا بهتر من ۱۲ سال ازدواج کردم دو سال اول ازدواج با دوستای خودمو شوهرم رفت و امد داشتیم ولی دیدیم فایده نداره همه رو گذاشتیم کنار.دوستی ها بدون رفت و امد حفظ شد..ولی خوب الان مثلا من بخوام برم خونه دوستم مشکلی نیست وهمسرم‌اصلا ادمی نیست که بگه برو نرو بکن‌نکن

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤

منم  

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

من هم خودم درونگرام وهم شوهرم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ما هم همینطوریم البته ایشون که عملا خانواده ندارن چون پدر و مادرش فوت شدن خواهر نداره با برادراشم ارتباط نداره خانواده منم که همه مجردن بنابراین ما با هم خوشیم البته سخته گاهی آدم احتیاج داره به جمع واقعا ولی وقتی نیست و نمیشه کاری نمیشه کرد بهتره از وضع موجود استفاده بهینه کرد 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

شوهرمنم با این موضوع مشکلی نداره میگه خودت وقتایی ک سرکارم هرجادوس داشتی برو ولی اخه چندباررر؟؟یه عمر زندگیه...من که تا اخرعمر نمیتونم تنهایی برم مهمونی....حتی تو مناسبتا هم نمیتونه بره خستگی وبی حوصلگی رو بهونه میکنه...ازاینکه کسی بیاد یاخبربده فلان روزمیایم خونتون عصبی میشه عزا میگیره تا بیان وبرن بنده خداهاا..تنم میلرزه چطور خبربدم بهش که فلانی وخونوادش دارن میان خونمون...خونه بابامم حتی که میان پیشمون اونم دیرب دیر ولی نچسبه تحویل نمیگیره توخودشه تا برن با اینکه وقتی میرم میذارن توسرشون مارو ولی خونواده خودش ک میان از ذوق نمیدونه چه کنه...کافیه کوچکترین حرکتی کنم میگه چرا ایطورکردی زشته وفلان وبهمان...خییییلی حسااسهه‌..دیوونم کرد‌‌😢😭

ما هم همینطوریم البته ایشون که عملا خانواده ندارن چون پدر و مادرش فوت شدن خواهر نداره با برادراشم ار ...

روحشون شاد..دقیقاا..واقعا ادم نیاز داره ب این دیدوبازدیدها