2777
2789
عنوان

کار در منزل

87 بازدید | 7 پست

کسی بوده برای شرکت ف ی ل ت ر سازی تهران کار کرده باشه ؟میگن قرار داد میبندن حضوری هم میشه آنلاینم میشه ف ی ل ت ر ماشینه میفرستن تو خونه درست میکنیم بعد میفرستیم براشون

قبلش بابت ضمانت ۱۵ میلیون پول میخوان که بعد از تمام شدن تاریخ قرارداد برمیگردونن

اگه کسی کار کرده خوب بوده درآمدش؟

وای تو چقدر ساده ای ۱۵میلیوننن ضمانت !!؟بعد آنوقت آدرس محل کارخونه ؟شماره تماس ثابت ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تو چقدر ساده ای ۱۵میلیوننن ضمانت !!؟بعد آنوقت آدرس محل کارخونه ؟شماره تماس ثابت ؟؟

تهرانه آدرس داد که حضوری برم

باربری که تو شهرمون بارشونو میاره تایید کرد باربریه هم معتبره چندین ساله که کار میکنه

تهرانه آدرس داد که حضوری برم باربری که تو شهرمون بارشونو میاره تایید کرد باربریه هم معتبره چندین سال ...

حضوری برو .مگه چقدر قرارها حقوق بدن که ۱۵ تومن بدی برای ضمانت.کار راحتی هم نیست .کلی جا میخواد برای کار خونت به گند کشیده میشه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

حضوری برو .مگه چقدر قرارها حقوق بدن که ۱۵ تومن بدی برای ضمانت.کار راحتی هم نیست .کلی جا میخواد برای ...

ماهی ۱۲ میدن بعد آخر قرارداد هم پولمو بهم پس میده

اصلا کثیف کاری نداره خیلی کار راحتیه

ماهی ۱۲ میدن بعد آخر قرارداد هم پولمو بهم پس میده اصلا کثیف کاری نداره خیلی کار راحتیه

اول برو چند ماه حضوری کار کن .ببین چه جوره بعد بیار تو خونه