2777
2789
عنوان

جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست
شاید میخواسته یکم وضعش بهتر شه چند سالتونه نمیتونستی یکم صبر کنی؟

من 29, صبرمیکردم. اگ حرف میزد باپدر مادرم. آدم قابل اعتمادی نیست. چت با دختر و نمیدونم این چیزا دیدم. بدقولی هم کرده صبرکنم. ک اون بعدش ولم میکرد. همش میگ جداشی مرگمو می بینی

خانوادش در جریان بودن؟

همش میگ جدابشی روز مرگمه عاشق شدمو. پسرا میگن. خب من. چکارکنم نباید تکونبی بده. بعد صبرمیکردم. نگفتم عقد کنه. پسرا. اعتمادی نیست. آره میدونن خونواده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش میگ جدابشی روز مرگمه عاشق شدمو. پسرا میگن. خب من. چکارکنم نباید تکونبی بده. بعد صبرمیکر ...

نمیدونم ولی خب شما هم دلشو نشکن اینجوری که تعریف میکنین گریه میکنه اینا

نمیدونم ولی خب شما هم دلشو نشکن اینجوری که تعریف میکنین گریه میکنه اینا

میگ غرورمو شکستی. کات میکردم میگفت بدون تونمیتونم دوروز نشده. دل چی رو نشکنم. ک برادوستی میخاد و برم. دلش نشکنه. منم دلم شکست دوسال کلی گریه کردم از دستش

میگ غرورمو شکستی. کات میکردم میگفت بدون تونمیتونم دوروز نشده. دل چی رو نشکنم. ک برادوستی میخاد ...

خب منطقی باهاش حرف بزن بگو اگه منو میخوای این راهشه اگه دیدی باز بهونه میاره بگو دوست داشتن کافی نیست برای یه رابطه ولی اینکه جوابشو ندی کات کنی این چیزها به نظر من درست نیست حتی شده سرد باش مثله یه غریبه باهاش حرف بزن ولی جوابش بده

خب منطقی باهاش حرف بزن بگو اگه منو میخوای این راهشه اگه دیدی باز بهونه میاره بگو دوست داشتن کافی نیس ...

اووو تا دلت بخواد منطقی حرف زدم. دوماهه میگم من پا همه چیت صبرمیکنم فقط حرف بزن باخانوادم. بعدش میرم بیرون. دیدم باز میگ بیابیرون بعدش تهدید ب اخرخط رسیدم خاموش کردم. بگم چ حرفایی زده توبودی. . تااخر عمر نگانمیکردی یکبار براهمیشه باید معلوم بشه. توضیح توسرش نمیرفت.

خب منطقی باهاش حرف بزن بگو اگه منو میخوای این راهشه اگه دیدی باز بهونه میاره بگو دوست داشتن کافی نیس ...

چرا میگی درست نیست ؟. یعنی هرجور میشه باشم. اون اذیت نشه. خودم ک بیشتر اذیت میشم. تو بلاتکلیفی