2777
2789
عنوان

لکه بینی دارم کمک

147 بازدید | 15 پست

حدود یک ساله لکه بینی بین پریودی دارم تمام ازمایشات لازم رو دادم و هیچی نبوده مجبور شدم ای وی اف انجام بدم که ناموفق شد الان بعد پرودی باز لکه بینی دارم بنظرتون برای چیه خسته شدم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایشا و دکترا نفهمیدن     سخته  ما بفهمیم

بخدا خسته شدم امشب کلی گریه کردم شوهرم خسته شد از گریم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

چسبندگی نداری؟؟ فرزند داری؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
بخدا خسته شدم امشب کلی گریه کردم شوهرم خسته شد از گریم 

عزیز دلم شور نزن     یعنی نمیتونی طبیعی باردار بشی که ای وی اف کردی   ؟   پیشنهاد من فقط طب سنتیه 

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
عزیز دلم شور نزن     یعنی نمیتونی طبیعی باردار بشی که ای وی اف کردی   ؟  &n ...

سنتی هم رفتم

چسبندگی نداری؟؟ فرزند داری؟؟

جفتش نه عکس رنگی گرفتم همه چی اوکیه دوبار پاپ اسمیر دادم هیچی نبود

عزیز دلم شور نزن     یعنی نمیتونی طبیعی باردار بشی که ای وی اف کردی   ؟  &n ...

اخه تنبلیه تخمدان دارم بهد با وجود این لک چطور نزدیکی کنم که بچه دار بشم 😳😳😳😳

اخه تنبلیه تخمدان دارم بهد با وجود این لک چطور نزدیکی کنم که بچه دار بشم 😳😳😳😳

چه ربطی داره    منم تنبلی دارم  

خدا کمکت کنه  

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
چه ربطی داره    منم تنبلی دارم   خدا کمکت کنه  

خب برا من با دارو فعال نشد هر کس ی جوره دیگه