2777
2789

نمیشه

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه سیو داشته باشدت همه پروفایل هاش بهت نمایش داده میشه اگه نداشته باشه پروفایل هاش برات تار میوفته

البته این استثنا هم داره شاید تنظیم کرده پروفایل هاش برای همه نمایش داده باشه با گوشی دیگه آیدی شو بزن ببین اگه نمایش میده پس معلوم نمیشه دقیقا سیوت داره یا نه

ولی اگه تار بیوفته اصلا شمارتو سیو نداره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

آخه شماره ش میفته برام

تو شماره اونو سیو کردی ولی از کجا معلوم اون شماره تو رو سیو داره؟

معلوم نمیشه اینجور

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

تو شماره اونو سیو کردی ولی از کجا معلوم اون شماره تو رو سیو داره؟معلوم نمیشه اینجور

ببین من شماره دختر عممو سیو نکردم ولی اون انگار منو سیو داره شماره ش برام خود ب خود میفته

ببین من شماره دختر عممو سیو نکردم ولی اون انگار منو سیو داره شماره ش برام خود ب خود میفته

جالبه خودش گفته شمارتو سیو دارم ؟

یا حدس زدی

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

عزیزم هر شخصی شماره تو تو روبیکا داره حتی اگر شما نداشته باشی شماره ش برات بیفته یعنی شما رو داره

عجب