2777
2789
عنوان

حسادت

221 بازدید | 13 پست

نمی دونم چطوری قضاوت می کنید یا شاید هم سرزنشم کنید اما من نسبت به ادم های دور اطراف این حس دارم ودوست ندارم کسی از بالاتر باش خیلی تلاش کردم که به موفقیت برسم اما نشد با توجه به سختي های که تو یی زندگیم کشیدم احساس می کنم این حقم نیست همی دوست هام از خانواده های پول داری بودن وهمیشه هرچی که خواستن در اختیار داشتن اما من سعی کردم در کمترین چیز های که دارم خوب باشم و حتا پدر ومادرم هم هیچ حمایتی از من نگردن من نمی خوام این حس داشت باشم واقعا می خوام از این حسم دوری کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه حسادت میکنی نباید خودتو سرزنش کتی

همه ما ممکنه وقتی فردی. رو. ببینیم ک چیزایی ک ما دوست داشتیم داشته باشیم نداریم رو داره

ممکنه حسادت کنیم مکنه غبطه بخوریم یا حسرت و

این یعنی شما انسان هستین

ولی برای اینکه اذیت نشی ب سختی. های. ک کشیدی فکر کن به اینکه چقدر قویتر. شدی حتی. اگه ب. هدفت نرسبدی

حسودی کردن با غبطه خوردن فرق داره یه آدم جوری بزرگ میشه که با وجود نداری دلش سیر بوده اما یه آدم کل زندگیش واسه یسری چیزا که حق طبیعیه تقلا کرده.فقط بدون حست احتمالا نسبت به چیزایی که تحمل کردی طبیعیه.اگه تلاش کنی از ویژگی های منفیت فرار کنی شخصیتت به تعادل نمیرسه چون خب تاریکی هم یه بخشی از ما آدماست.بهم اعتماد کن و وقتی حسی داشتی،بجای پس زدنش فقط ببینش و بدون قضاوت خودت قبولش کن.مثلا من به فلانی حسودی میکنم که خشگلتره و حسم طبیعیه ولی قرار نیست به خست اجازه بدی تو رو کمتر ببینی یا باعث بشه رفتارت با آدما بد بشه.حست قابل قبوله ولی واکنش بدت نسبت به حست نه.

حسودی کردن با غبطه خوردن فرق داره یه آدم جوری بزرگ میشه که با وجود نداری دلش سیر بوده اما یه آدم کل ...

ما حتا خیلی وقت ها دلم می خواد به اون ادم هر کمکی که از دستم میاد انجام بدم براش فقط نمی تونم کسی بالاتر یا بهتر از خودم ببینم یا اگر بهش حسودی کنم هیچ وقت نمی خوام بهش آسیب بزنم