2777
2789
عنوان

مرد شکاک و بددل

109 بازدید | 7 پست

با یکی آشنا شدم مثلا برای ازدواج. چند ماهی با هم بودیم شدیدا شکاک بود روزی صد بار زنگ میزد اگه دیر جواب میدادی میرفت تو فاز شک و تهمت زدن. یه بار خواب بودم بهش هم گفتم میخوابم دقیقا ۲۸ بار بهم زنگ زده بود صبحش گفت نصف شب رفته بودی بیرون دروغ گفتی. جای شلوغ میرفتیم عذاب میکشید فکر میکرد بقیه به من نگاه میکنن یا خودم اگه تنها میرفتم بیرون قاطی میکرد و روانی میشد. باهاش کات کردم. تجربه زندگی با ادم شکاک دارید؟

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

واااای شوهر سابق من این جور بود.4 سال زجر کشیدم زجر حیف حیف همیشه حسرت اون 4 سال عمر بر باد رفته ام رو می خورم.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای شوهر سابق من این جور بود.4 سال زجر کشیدم زجر حیف حیف همیشه حسرت اون 4 سال عمر بر باد رفته ام ...

حاضر نبود درمان کنه؟ یا فایده نداشت براش؟

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

حاضر نبود درمان کنه؟ یا فایده نداشت براش؟

نه اصلاً حاضر نبود...من جای اون مشاوره می رفتم البته مشاور که رفتم گفت این جور آدما یا خوب نمیشن یا اگه بشن رک بگم هیچ وقت مثل آدم معمولی و نرمال نمیشن...هیچ وقت این اخلاقشونم کامل رفع نمیشه.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

نه اصلاً حاضر نبود...من جای اون مشاوره می رفتم البته مشاور که رفتم گفت این جور آدما یا خوب نمیشن یا ...

خدا را شکر راحت شدی واقعا آدم رو عذاب میدن. من قبلا از مرد غیرتی خوشم میومد این مریض رو که دیدم به غلط کردن افتادم

خدا را شکر راحت شدی واقعا آدم رو عذاب میدن. من قبلا از مرد غیرتی خوشم میومد این مریض رو که دیدم به غ ...

غیرت اصلاً این چیزی که برای ما تو جامعه تعریف کردن نیست این مرد سالاریه.

غیرت اصلاً این چیزی که برای ما تو جامعه تعریف کردن نیست این مرد سالاریه.

👍🏻👍🏻❤️