دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 544 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه 1405/04/31 | 23:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 واای سلام چ خوب کردی پیام دادیچن روزیه میخوام پیامت بدم پیدات نمیکردم هی،کلیم والا ب یادت بودم کل ای ... 😁❤️اسم کاربری به این قشنگی گذاشتم چرا پیدام نمیکردی🤨😂از کنکور نپرسی بهتره😭😭ریاضی رفتم رسما یدونه زدمفیزیک هم دو تا زدم یکیش غلط در اومد😂زیست نگا نکردم شیمی هم درصدم حدود ۲۰ میادیعنی رسماً موندم سال بعد در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 😁❤️اسم کاربری به این قشنگی گذاشتم چرا پیدام نمیکردی🤨😂از کنکور نپرسی بهتره😭😭ریاضی رفتم رسما یدون ... بخدا من زیاد ازین سایت چیزی بلد نیستم چجوری با اسم کاربری باید کسیو پیدا کنم؟😕😂 هی خوبه شیمیو خوب زدی بازمنم در همین وضع تو😑😂دیگه جدیم برا سال بعدسر جلسه داشتم رو دفترچه نقاشی میکشدیم حوصلمسر رفته بود 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 بخدا من زیاد ازین سایت چیزی بلد نیستم چجوری با اسم کاربری باید کسیو پیدا کنم؟😕😂 هی خوبه شیمیو خوب ... اول @ میذاری بعد اسممو مینویسی خودش چندتا گزینه میاره اونی که من هستم رو بزنی تگ میشماز قسمت جستجو هم میتونی پیدام کنیآره منم باید بمونم سال بعداینجوری نمیشهپزشکی تهران رتبه زیر صد میخواد در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 اول @ میذاری بعد اسممو مینویسی خودش چندتا گزینه میاره اونی که من هستم رو بزنی تگ میشماز قسمت جستجو ه ... اهاا که اینطور ..مرسیاره دیقا..سال بعد مشاور بگیری خیلی بهترهمن احتمالا از ۱۵ شهریور استارت سال بعدو بزنمباید از تابستون بخونیم که با برنامه ازمونا هماهنگ باشیم 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 اهاا که اینطور ..مرسیاره دیقا..سال بعد مشاور بگیری خیلی بهترهمن احتمالا از ۱۵ شهریور استارت سال بعدو ... منم میخوام همینکارو کنمنمیخوام زیاد از جو کنکور خارج بشم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 منم میخوام همینکارو کنمنمیخوام زیاد از جو کنکور خارج بشم اره منمولی اروم اروم شروع کنیم تهش خسته نشیمچون من امسال اینو تجربه کردم 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 اره منمولی اروم اروم شروع کنیم تهش خسته نشیمچون من امسال اینو تجربه کردم آزموده را آزمودن خطاستممنونم که گفتی🌱منم اینو بگم که دیگه ویدیو نمیخوام ببینم یا درسنامه نمیخونم چون به اندازه کافی خوندم میخوام فقط تست بزنم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 آزموده را آزمودن خطاستممنونم که گفتی🌱منم اینو بگم که دیگه ویدیو نمیخوام ببینم یا درسنامه نمیخونم چو ... خواهش 🩷🌸واای اره گفتی فقط و فقط تست و ازمون بزنیم بایدمنم کل امسالو با ویدیو و درسنامه پیش رفتم فقطالان پایمونم قویتره خوبه 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 خواهش 🩷🌸واای اره گفتی فقط و فقط تست و ازمون بزنیم بایدمنم کل امسالو با ویدیو و درسنامه پیش رفتم فق ... آره دیگه آموزش بسه در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 آره دیگه آموزش بسه اره خداییراه موفقیت کنکور فقط تست زدنهتشریحیم بخون در کنارش از همین اول 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 اره خداییراه موفقیت کنکور فقط تست زدنهتشریحیم بخون در کنارش از همین اول نه دیگه بسمهاشتباه کردن دیگه بسهاینقدری خوندم که کافیمه ولی کو نتیجه؟ حتی در حد پرستاری آزادی چیزی هم نمیارم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 نه دیگه بسمهاشتباه کردن دیگه بسهاینقدری خوندم که کافیمه ولی کو نتیجه؟ حتی در حد پرستاری آزادی چیزی ه ... منم منممممممهمه میگن امیدوار باش شاید یچیزی هی اوردیهرچی اومد برو ولی کسی نمیدونه که هیچییی قرار نیس بیارم...تجربمون بیشتره اما،یبار دیگه هم تلاش میکنیم..فداسرمون 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 منم منممممممهمه میگن امیدوار باش شاید یچیزی هی اوردیهرچی اومد برو ولی کسی نمیدونه که هیچییی قرار نیس ... به اینکه سوال بعد هم هیچی قبول نشی فکر کنخودش یه محرک عالیه در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 به اینکه سوال بعد هم هیچی قبول نشی فکر کنخودش یه محرک عالیه وااای بیشتر ترسناکهولی اره 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 وااای بیشتر ترسناکهولی اره فعلا نفس آزاد بکشیمببینم چی میشهاز برنامه هات به هیچ کسی نگوحتی سعی کن به خانوادت هم نگی در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه