دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 544 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه 1405/04/31 | 23:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 اره دیگه منم زودی شروع میکنمکی میری سراغ کنکورای سالای قبل؟حلشون نکردی اونارو؟ نه باباحل کنم استرس میگیرم😂فقط برا زیست رو میخوام بعد دور کردن کتابا بزنم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 نه باباحل کنم استرس میگیرم😂فقط برا زیست رو میخوام بعد دور کردن کتابا بزنم اوا استرس چرا😐😂منبع اصلیمون باید اونا باشه اخههی مرور خالی کتابا زیاد فایده ای نداره😅 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 اوا استرس چرا😐😂منبع اصلیمون باید اونا باشه اخههی مرور خالی کتابا زیاد فایده ای نداره😅 مرور خالی چیه ؟😂خیلی مطالب اولین بارمه دارم میخونم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 مرور خالی چیه ؟😂خیلی مطالب اولین بارمه دارم میخونم عشقمم نباید بری سراغ مطالب جدید😭😂😂😂بشین اونایی که بلدیو تست و ازمون بزن بیشتر میشه مطالب دوازدهمتایم نداریممرور خالی یعنی خوندن کتاب فقط😂بدون تست 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 عشقمم نباید بری سراغ مطالب جدید😭😂😂😂بشین اونایی که بلدیو تست و ازمون بزن بیشتر میشه مطالب دوازدهم ... امسال از سر ما گذشت😂بلد نیستم اصولی بخونم متاسفانه ولی خب رسیدم به زیست دوازدهم بعدش تست میزنم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 امسال از سر ما گذشت😂بلد نیستم اصولی بخونم متاسفانه ولی خب رسیدم به زیست دوازدهم بعدش تست میزنم راس میگیا یجوری گفتم انگار مثلا چقد امسال وضمون خوب بوده😂ایشالا سال بعد به هدفمون میرسیم سیسی🥹💔😂 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 راس میگیا یجوری گفتم انگار مثلا چقد امسال وضمون خوب بوده😂ایشالا سال بعد به هدفمون میرسیم سیسی🥹💔😂 😂😂وقتی تست کنکور میزنم میبینم بلد نیستم تاثیر معکوس میذاره روم کلا دست میکشم از خوندنفعلا بهتره همین روخوانی الکی رو داشته باشم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 😂😂وقتی تست کنکور میزنم میبینم بلد نیستم تاثیر معکوس میذاره روم کلا دست میکشم از خوندنفعلا بهتره هم ... اره بابا همونم خوبهمن دوباره ول کردم 🤦♀️هی روخوانی کنم بهتره 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 اره بابا همونم خوبهمن دوباره ول کردم 🤦♀️هی روخوانی کنم بهتره همینه دیگهمنم دو روزه بی انگیزه شدم ول کردم😑🤦🏻♀️ در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 همینه دیگهمنم دو روزه بی انگیزه شدم ول کردم😑🤦🏻♀️ ای بابا منمیه هفته و نصفی مونده و بعدش دیگه تمومهموندم چجوری بگذرونمش تا تموم شه 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 ای بابا منمیه هفته و نصفی مونده و بعدش دیگه تمومهموندم چجوری بگذرونمش تا تموم شه با امروز میشه ۱۲ روز 😕 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 با امروز میشه ۱۲ روز 😕 وااای🙂💔خدابخیر کنههی دفترچه کنکورو سفید تحویل ندیم صلوات😕😂 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 وااای🙂💔خدابخیر کنههی دفترچه کنکورو سفید تحویل ندیم صلوات😕😂 صلوات چیه من دیگه یقین کردم به این کارباز سفید بدم یه چیزیخدا کنه منفی نزنم آبروم بره😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 صلوات چیه من دیگه یقین کردم به این کارباز سفید بدم یه چیزیخدا کنه منفی نزنم آبروم بره😂 واای راس میگی 😕😂من دیگه جواب مشاورمو نمیدم اصن ابروم میره بقرانهی سفید بدیم سنگین تره 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9504 واای راس میگی 😕😂من دیگه جواب مشاورمو نمیدم اصن ابروم میره بقرانهی سفید بدیم سنگین تره باز خوبه تو مشاور داشتیمن امسال تازه به فکر مشاور داشتن افتادم😂💞 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه