2777
2789
یه هفته بعد کنکور برا من شروع کنکور بعده😒😂اره منم تقریبا همینکارو میکنم دیگه وقت کمهامروز البته هی ...

نه دیگه در این حد زود شروع کردن اشتباهه

اول استراحت کن تا نتایج نهایی ها بیاد بعد ببین باید بشینی بخونی یا نه

الآنم مجبوریم بخونیم فقط

تو رو نمیدونم ولی من تست چندانی نزدم تا حالا🥴

در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

موفق باشیدددددایشالا بهترین نتیجه رو ببینیدمنم میخوام درگیر شم خیلی گیج شدم و با حجم انبوهی مطلب و ک ...

دیگه فکرشو بکن ۱۶ روز وقت داشته باشی

۱۳ تا کتاب هم رو به روت باشه

این وقت چه حسی پیدا میکنی؟ قشنگ بشین تصورش کن

اون موقع میفهمی که الانت کاملا زمان خوبی برا شروع کردن تست زدن و کنکور خوندنه و دیر نیست

دارم شروع میکنم امروزم خوندم یکممرسیی🫶🏻

آفریییین

فقط ادامه بده دیر نیست اصلا

ولی باید دهم یازدهم رو بخونی تموم کنیا

نه دیگه در این حد زود شروع کردن اشتباههاول استراحت کن تا نتایج نهایی ها بیاد بعد ببین باید بشینی بخو ...

نهاییارو که اره خراب کردم باید سال بعد بخونم دیگه🙂ولی بعد یه استراحت طولانی اره

تست زیاد منم نزدم بیشتر درگیر نهاییا بودم که اونم ریدم

🥸

نهاییارو که اره خراب کردم باید سال بعد بخونم دیگه🙂ولی بعد یه استراحت طولانی ارهتست زیاد منم نزدم بی ...

کلا خیلی قاراشمیش شده اوضاع

در حال حاضر پراکنده میخونم برا کنکور تا بعد کنکور ببینم اصلا با خودم چند چندم و میخوام چیکار کنم

طعم استراحت رو بچشم بعد برم برا کنکور ۴۰۶

این چند روز رو چیکارا کردی؟

کلا خیلی قاراشمیش شده اوضاعدر حال حاضر پراکنده میخونم برا کنکور تا بعد کنکور ببینم اصلا با خودم چند ...

تو بلاتکلیف ترین حالت زندگیمم راستش😄💔این چندروز از بس خستگی امتحانا توتنم بود فقط خواب بودم

برا فردا به بعدو ولی برنامه چیدم برا جمعبندی کنکور که هی یه تجربه ای بگیرم امسال

که سال بعدو جدیی استارت بزنم

الان نباید مبحث جدیدی بخونیما رو چیزایی که تسلط داری بیشتر کار کن

🥸

تو بلاتکلیف ترین حالت زندگیمم راستش😄💔این چندروز از بس خستگی امتحانا توتنم بود فقط خواب بودمبرا فرد ...

آره همین کارو میکنم

مرور میکنم درسایی که خوندمو

زودتر شروع کن منم دارم زورمو میزنم

آره همین کارو میکنممرور میکنم درسایی که خوندموزودتر شروع کن منم دارم زورمو میزنم

اره دیگه منم زودی شروع میکنم

کی میری سراغ کنکورای سالای قبل؟حلشون نکردی اونارو؟

🥸