دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 544 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه 1405/04/31 | 23:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 اره عالیه ولی من الان شام میخورم بعد میشینم میخونم🙂من از فصل ۱ شروع میکنم تو از چند؟ اره منم همینطور..امشب حداقل فصل اولو باید بخونیم 🥸
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 903 راستش جز درس کارای دیگه هم دارم که انجام بدم ولی مدرک داشتن و تحصیل برام یه چیز دیگس فک نکنم بتونم ب ... ماچ به کلتتتتپس تو هم برو تا به هدفت برسی🙂🤝🏻🎀🩷
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 903 اره منم همینطور..امشب حداقل فصل اولو باید بخونیم میدونه مشکل چیه؟اینکه از همون اول که فارسی انقد فرجش کم یود یعنی خدا واقعا لعنتشون کنه که باعث شد خستمون کنن
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 میدونه مشکل چیه؟اینکه از همون اول که فارسی انقد فرجش کم یود یعنی خدا واقعا لعنتشون کنه که باعث شد خس ... اره واقعا💔چون اگه امتحان اول خراب شه برا بقیشون روحیمونو از دست میدیماین اتفاق برا من افتاد و کل تلاشای امسالم برا کنکور به باد رفتایکاش یکم عدالت داشتن:) 🥸
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 903 اره واقعا💔چون اگه امتحان اول خراب شه برا بقیشون روحیمونو از دست میدیماین اتفاق برا من افتاد و کل تل ... وای دقیقااا و همینطور برا منمو واقعا خدا لعنتشون کنه چون اگه از اول تایم خوندنو بیشتر میزاشتن این نمیشدیم😪🥀💔حس میکنم خیلیا میخوان بمونن امسال پشت کنکور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 ارهه😭😂از امروز باید شروع کنیماز فصل اول شروع میکنی؟ آره از فصل یک شروع کردم الان رسیدم به مبحث اسید باز تو چطور؟ در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 وای دقیقااا و همینطور برا منمو واقعا خدا لعنتشون کنه چون اگه از اول تایم خوندنو بیشتر میزاشتن این نم ... هعیی همدردیم🥺💔اره واقعا کلا امسال تصمیمات مضخرفی گرفتن که باعث اکثریتمون خراب کنیماره منم حس میکنم چون امسال خیلیا کنار زدن و گزاشتن سال بعد قبولیم راحت تره 🥸
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 آره از فصل یک شروع کردم الان رسیدم به مبحث اسید باز تو چطور؟ خوبهه خوبهمن فصل اولو بلدم از دو شروع کردم نصفشو خوندم خداروشکرامشب تا صبح بیدارم فصل یکو دورو میخونم 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 خوبهه خوبهمن فصل اولو بلدم از دو شروع کردم نصفشو خوندم خداروشکرامشب تا صبح بیدارم فصل یکو دورو میخون ... چخبر چیکار کردی تا الان؟ در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 چخبر چیکار کردی تا الان؟ یه فصل و نیم مونده هنوزخوابم برد امروز توچی 🥸
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 چخبر چیکار کردی تا الان؟ چه کردی امتحان امروزواخیششش بالاخره تمااامم🙂😂😂😂امروز دیگه فقط استراحت کنیم 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 چه کردی امتحان امروزواخیششش بالاخره تمااامم🙂😂😂😂امروز دیگه فقط استراحت کنیم خوب بود بد نبودالبته تا وقتی که پاسخنامه چک نکنم😂آرهههه خیلی خوشحالم که تموم شداز طرفی هم برا سال بعد نگرانم ولی خب فعلا خوشحالم 😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه