دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 544 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه 1405/04/31 | 23:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 کلا امسال همه یازدهم دوازدهمیا بدبخت بودیم😵💫راستش سه درسنشد بخونممنم تا صبح بیدارم😣 نشد طلسم بشکونیم نه؟منم بیدارم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 نشد طلسم بشکونیم نه؟منم بیدارم هعیی اره ولی خدایی این فرق داره حجمش زیاااده 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 هعیی اره ولی خدایی این فرق داره حجمش زیاااده نمیخوام غر بزنم ولی واقعا چند روزه حالم خرابهرفتیم دکتر هیچ غلطی نتونست بکنهگفتیم بهش فردا امتحان دارم گفت باشه بعد دارویی که داده بود خواب آور بود در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 هعیی اره ولی خدایی این فرق داره حجمش زیاااده سلامممخوبی؟ چخبر؟ چطور نوشتی؟ من ۱۵ اینا میشم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 نمیخوام غر بزنم ولی واقعا چند روزه حالم خرابهرفتیم دکتر هیچ غلطی نتونست بکنهگفتیم بهش فردا امتحان دا ... واااییی چه بد😑😑😂تونستی بیدار بمونی باز خوبهمن دیشب مث جنازه بودم مردم و زنده شدم تا این سلامت کوفتیو خوندم الان حالت بهتره؟ 🥸
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 سلامممخوبی؟ چخبر؟ چطور نوشتی؟ من ۱۵ اینا میشم قربونت برم یکم سطحش عجیب غریب بود😵💫منم حدودا ۱۴تا۱۵ خوبه ضریبش کمه حداقل😭خداروشکررر یکی مونده فقط 🥸
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 واااییی چه بد😑😑😂تونستی بیدار بمونی باز خوبهمن دیشب مث جنازه بودم مردم و زنده شدم تا این سلامت کوف ... آره به زور بیدار موندم تا میومدم پلک بزنم کلا چشام سنگین میشد😂تونستی کامل بخونی دیشب؟ من چهار درسم موند از همونجا نمرم رفت بهترم 💞 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 قربونت برم یکم سطحش عجیب غریب بود😵💫منم حدودا ۱۴تا۱۵ خوبه ضریبش کمه حداقل😭خداروشکررر یکی مونده فقط بیا دیگه اینو شب امتحانی نشیم 😭😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 آره به زور بیدار موندم تا میومدم پلک بزنم کلا چشام سنگین میشد😂تونستی کامل بخونی دیشب؟ من چهار درسم ... منم خیلی مضخرف بود خداییکامل که نه واقعا زیاد بودهمینم خوبه عیب نداره ظریب نداره 🥸
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2666 بیا دیگه اینو شب امتحانی نشیم 😭😂 ارهه😭😂از امروز باید شروع کنیماز فصل اول شروع میکنی؟ 🥸
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 903 نه بابا هستم فعلاعیب نداره یسره بخون تموم میشهمنم مونده من که آخر سر سلامت هم شب امتحانی شدم رفت..👀🤝🏻💔
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 903 هعییی💔راستش منمقصد دارم سال بعد همرو ترمیم بزنم من که دیگه نمیمونمبه درک هرچی که شدمگه همش پزشکیه دختر حوصله داریا این همه دانشگاه دیگه نمونمعلوم نیست سال دیگه وضعیت چی بشه وقتی امسال اینه