2777
2789
عنوان

👩🏻‍🎓📚

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 406 پست
پاس بالای ۱۰تو چطور دادیخیلیهاشون من ننوشتممن که دیگه مهم نیست برام حالا هر چیمخواد بشه

کدوم امتحان ؟

🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی میفهمی از هویت؟😕مخصوصا درسای اخرشمنم باید یدور دیگه بخونم اصولی

بگم میفهمم دروغ گفتم

حالم دیگه واقعا بده نمیتونم تاب بیارم

به جز درس پنج بقیه رو خوندم یه دور سرسری

مابقی رو جزوه پیدا میکنم از اون میخونم

🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷

بگم میفهمم دروغ گفتمحالم دیگه واقعا بده نمیتونم تاب بیارمبه جز درس پنج بقیه رو خوندم یه دور سرسری ما ...

مریض شدی؟یا حال روحیه

یکم بد توضیح داده کتاب باید هی از رو جزوه خوندش

مریض شدی؟یا حال روحیهیکم بد توضیح داده کتاب باید هی از رو جزوه خوندش

مریض شدم

خدا کنه سر امتحان حالم بد نشه

با کتاب اوکیم ولی خب اصلا وقتشو نداشتم شب

حس میکنم هیچی یادم نمیاد

حالت بهتره؟امتحانت چطور بود؟من متوسط بود سطح سوالا ساده بودن

آره بهترم تو چطوری؟ خوبی؟

خوب بود ولی از جای خالی و اون انتخاب کنید ها یه ذره نمرم رفته

بالاخره یه امتحان خوب دیدیم😂

آره بهترم تو چطوری؟ خوبی؟خوب بود ولی از جای خالی و اون انتخاب کنید ها یه ذره نمرم رفته بالاخره یه ام ...

خداروشکر منم خوبم قربونت❤️

عیب نداره ضریب این هویته خیلی کمه

ولی خدایی اره ایکاش همشون مثل همین بودن😁😂

وایییی مرسیییی مهربوننن✨🫶🏻اره برای دوازدهم ویدیو های ماز رو دانلود کردم ارشیو پارسالشون رو، کتاب ت ...

خب ببین اول از تستا برات بگم

در حالت کلی سه مدل تست زدن داریم

اول تست اموزشی

دوم تست سنجشی

سوم تست زماندار

وقتی که شروع کردی کنکوری خوندنو و متن کتابو بخونی یا ویدیو اموزشی ببینی بعدش بلافاصله باید تست اموزشی بزنی

اصلا هم درست غلطش مهم نیست فقط برای اینه که بفهمی کجاهارو یاد گرفتی کجا ضعف داری

معمولا ۱۵ تا ۳۰ تست اموزشی بزن

.البته اوایل از تعداد کم شروع کن مثلا از پنج تا و به مرور زیادش کن..و اینجوریه که یه تست میزنی بدون درنظر گرفتن زمان و بعدش اگه درست بود گزینه هارو کامل تحلیل کن و اگه نکته جدیدی یاد گرفتی تو کتابت یادداشت(هرنکته ایو نه فقط نکات مهم ) اگه هم غلط بود سریع پاسخنامه رو چک نکن برو اون قسمت از کتابو بخون و ایرادتو از رو کتاب پیدا کن و بعد تحلیلش کن(این نکته خیلی مهمه و جدی بگیرش)

اینجا بعد زدن یدونه تست باید تحلیلش کنی ..

تستای اموزشی باید وقتی یه مطلب جدید یاد میگیری زده بشه و کلا یه ماه اولی که شروع کردی تست اموزشی بزن فقط

دومیش تست سنجشیه...یعنی مثلا یه تایمی از وقتی که مطالبی رو خوندی گذشته مثلا یکی دو هفته و میخوای مرور کنی

اینجا بیا سراغ تستای سنجشی..متن کتابو اول نخون اول باید تست بزنی تا ایرادتو پیدا کنی...تست سنجشی رو مثلا میخوای ۱۵ تا بزنی پنج تا پنج تا که زدی تحلیلش کن طبق همون روش قبلی که بت گفتم...یعنی اینجا دیگه بعد هر تست تحلیل نکن بعد پنج تا تحلیل کن...و به مرور بعد ده تا اینا...اینجا هدف اینه که ببینی کجاهارو یادت رفته یا مسلط نیستی که مرورش کنی و رفع اشکال بشه

این مدل تستارو باید بیشتر بزنی حین درس خوندنت

سومی هم تست زمانداره ...معمولا وقتی که مدت طولانی گذشته از خوندن مطالب و میخوای حالا زمان بگیری و سرعتت رو بسنجی..یعنی اینجا دیگه مرحله اموزش و مرور و رفع اشکال مطالب رو گذروندی و میخوای سرعت تست زدنتو بالا ببری

باز هم از تعداد کم شروع کن مثلا ۱۵ تا تست رو تو بیست دقیقه بزن ....زمانی که حجم زیادی از مطالب خونده شده

اینجا دیگه تحلیل تستا بعد زدن همه تستاست ...اینجا زمان و سرعت عملت مهمه

و به مرور زمانو کم کن مثلا برا زیست ۱۵ تا تستو باید تو ۱۵ دقیقه بزنی

(ازمون هردرس و مطالب و اخرای کارم ازمون جامع فراموش نشه)

😊💛سعی کردم مدل تستارو کامل برات توضیح بدم بازم اگه سوالی بود درخدمتم