2777
2789
عنوان

👩🏻‍🎓📚

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 406 پست
اره نمیدونم والا ولی زیاد بود دارم جزوشو میخونم فقطتا الان چیزی خوندی؟پایه ای تا ساعت ۳ تا درس ۵رو ب ...

نه والا هیچی نخوندم

فقط اون صفحه آخر هر درس هستا اونارو پر کردم از اینترنت که بدونم هر درس در مورد چیه

پایممممم

🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷

سلامممم خوبم تو خوبی؟ امتحان پارسال رو ۱۹.۲۵ شدمولی نمره امروزم ۱۸ به بالاعه هرچی بشه احتمالایه پارگ ...

سلام ممنون

من ۱۹.۵ شده بودم

عاااالییههههه کهههههه

عیبی نداره فدا سرت

یکی دو روز استراحت کن بعد بشین از تست بزن این دو پایه رو

برا دوازدهم موقع خودش تست میزنی فعلا مهمه که دهم یازدهم رو جمع بندی کنی

🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه والا هیچی نخوندمفقط اون صفحه آخر هر درس هستا اونارو پر کردم از اینترنت که بدونم هر درس در مورد چی ...

عای چقد مثل منی🤣🤣بعد خوبه تو وضع نمره هاتم بهتره

پس لتس گو بریم بخونیم

عای چقد مثل منی🤣🤣بعد خوبه تو وضع نمره هاتم بهتره پس لتس گو بریم بخونیم

😂😂😂

نه بابا چند تا درس الکی الکی گند زدم

باشه بریممم که بترکونیم

یادت نره ما از همه بهتریم😂❤️

و # نه به شب امتحانی

سلامممم خوبم تو خوبی؟ امتحان پارسال رو ۱۹.۲۵ شدمولی نمره امروزم ۱۸ به بالاعه هرچی بشه احتمالایه پارگ ...

خب ببین یچیزی که خیلییییی مهمه اینه که ازین به بعد چیکار کنی طبق تجربم و چیزی که درسته و همه تایید میکنن اینه که الان دوازدهمتو استارت بزنی.البته یکی دوهفته کامل استراحت کن که انرژی داشته باشی ...بعد با ویدیو اموزشی پیش برو(من خودم ویدیوهای ماز رو میدیدم) همشون تو تلگرامم هستن اگه بخوای....ویدیو اموزشی دروس دوازدهم کم کم درکنارش تست بزن تشریحی خوندن درسای دوازدهمو از همین موقع شروع کن که بیشترین تاثیرو دارن(از اول سال دروس عمومی هم یادت نره بخونی) وقتی که یک چهارم دوازدهمتو پیش بردی تا حدودای اوایل مهر ..درکنار پیش بردن دوازدهم ؛دهم رو بخون و تست بزن و جمع بندی کن..این روند ادامه داره تا زمانی که درسای دهمتو تموم کردی و باز درکنار خوندن دوازدهم؛یازدهم رو استارت بزن و تست زیاااد...همین روندو پیش ببر تا اخر اسفند که همه درسات دیگه تموم میشه

فروردینم که هرچی خوندیو مرور میکنی و ازمون و جمعبندی

و حالا ازون به بعدم روال خودشو داره که فعلا بیخیالش

اینکه الان بخوای از دهم یا یازدهم شروع کنی و بعد بری دوازدهم اشتباه محضه که کلییی عقب میفتی...

از تجربیات خودم برات گفتم و چیزی که مشاورم میگفت

اگه سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی😊✨

😂😂😂نه بابا چند تا درس الکی الکی گند زدمباشه بریممم که بترکونیمیادت نره ما از همه بهتریم😂❤️و # نه ...

وااای عاشقتممم🤣🤣🤣

بلهه ما از همه بهتریممم طلسمم میشکونیم،😎💪🏻🤣

دیگه بریم تا ساعت چهار..من دیگه تو گوشی نمیام

وااای عاشقتممم🤣🤣🤣بلهه ما از همه بهتریممم طلسمم میشکونیم،😎💪🏻🤣دیگه بریم تا ساعت چهار..من دیگه ت ...

😂😂😂❤️

بریم دیگه منم بذارم گوشیو کنار خیلیییی وقت تلف کردم😕

سلام ممنون من ۱۹.۵ شده بودمعاااالییههههه کههههههعیبی نداره فدا سرتیکی دو روز استراحت کن بعد بشین از ...

چک کردم با پاسخنامه اینم نوزده به بالا میشم احتمالا 😆

راجب روشای تست زنی توضیح میدی؟

من برای دهم و یازدهم تست درسنامه ای زدم ولی تست تایم دار نزدم

برای هر درس چجوری بخونم؟

خب ببین یچیزی که خیلییییی مهمه اینه که ازین به بعد چیکار کنی طبق تجربم و چیزی که درسته و همه تایید م ...

وایییی

مرسیییی مهربوننن✨🫶🏻

اره برای دوازدهم ویدیو های ماز رو دانلود کردم ارشیو پارسالشون رو، کتاب تست هم دارم مدرسمون هم میخواد کلاس تست بزاره

فردا میریم مدرسه ببینیم چطوره اوضاع

برای هردرس اختصاصی چجوری بخونم و تست بزنم بهتره؟

چک کردم با پاسخنامه اینم نوزده به بالا میشم احتمالا 😆راجب روشای تست زنی توضیح میدی؟ من برای دهم و ی ...

عااالیهههه

ببخشید الان اصلا حالم خوب نیست بعدا توضیح میدم 😕💖

چیشدههه؟ 🥲چرا حالت خوب نیستتت؟

کل سیستم گوارشیم بهم خورده😂💔

از صبح نتونستم چیزی بخورم زیاد

حالت تهوع دارم

شکمم میپیچه😑 فردا هم امتحانه

کل سیستم گوارشیم بهم خورده😂💔از صبح نتونستم چیزی بخورم زیاد حالت تهوع دارمشکمم میپیچه😑 فردا هم امت ...

چایی نبات بخور

(مامانا هروقت هرچیزیمون میشه)

عرق نعنا هم خوبه

خوب شیی زود گلگلی

وایییی مرسیییی مهربوننن✨🫶🏻اره برای دوازدهم ویدیو های ماز رو دانلود کردم ارشیو پارسالشون رو، کتاب ت ...

خواهش میکنم🥹😊خوبه پس

بذار فردا از امتحان که برگشتم همشو برات توضیح میدم😅