دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7813 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 340 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷 1405/04/31 | 23:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soniiiiii1234 عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 966 تو میتونییییییحتما آخر روز یه تایمی رو بذار که مرور کنی حتما حتما حتما باشه؟ الان سه تا مونده اره حتما مرور میکنم وگرنه هیچی یادم نمیمونه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 494 تصحیح کردی این اومد یا همینجوری میگی؟منم زیاد خوب ننوشتم شاید ۱۸ بشم به خاطر همین من شده حتی ناقص می ... کلا میدونم خراب کردم پاسخنامرم دیدمافریننن واقعا تو اون تایم کمی که ما خوندیم ۱۸فوقالعادسواقعا کار درستی میکنی خوابیدن واجبه دیگه هیچوقت بیدار نمیمونم کل شبو
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7813 الان سه تا مونده اره حتما مرور میکنم وگرنه هیچی یادم نمیمونه اووووو سرعتت عالیه که دختر😍آفرینتونستی برا پارسال رو هم حل کن بگو چند شدی(مدیونی فکر کنی میخوام با نمره خودم مقایسه کنم😂) 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7813 کلا میدونم خراب کردم پاسخنامرم دیدمافریننن واقعا تو اون تایم کمی که ما خوندیم ۱۸فوقالعادسواقعا کار د ... ای بابا عیبی ندارد فداسرتشیمی و سلامت موندن هنوز ناراحت نباشآره راهش همینه من امتحان کردم شب بیدار موندنو نتیجه معکوس داره 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7813 بچه ها هویت تا کجا خوندین؟ صفر درس تو چی؟ 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 494 ای بابا عیبی ندارد فداسرتشیمی و سلامت موندن هنوز ناراحت نباشآره راهش همینه من امتحان کردم شب بیدار م ... قربونتت برم🥺اره برا بقیشون صد خودمو میزارمشب بیداریم کنسله دیگه🙂
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 494 صفر درس تو چی؟ باورت میشه دارم برا هویت دارم ویدیو اموزشی میبینم؟😕😂کتابو نمیتونم بخونم... اخرای درس یکم
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7813 قربونتت برم🥺اره برا بقیشون صد خودمو میزارمشب بیداریم کنسله دیگه🙂 خدا نکنه گلمآفرین همین درستههههآره کلا خیلی تاثیر منفی داره تصمیم درست همینه 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7813 باورت میشه دارم برا هویت دارم ویدیو اموزشی میبینم؟😕😂کتابو نمیتونم بخونم... اخرای درس یکم 😂😂😂💔درک میکنم منم از اول سال به جز ۵ درس اول چیزی نخوندم که اونام یادم رفته البته 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 494 😂😂😂💔درک میکنم منم از اول سال به جز ۵ درس اول چیزی نخوندم که اونام یادم رفته البته من همونم نخوندم😂با ویدیو دیدن دارم کور میشم حوصله کتابو ندارم