دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7771 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 321 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷 1405/04/31 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 471 وای حق پزومکسس😂😂😂💔💔خیلی بدههرسما دیگه به درک هر چی شد😂💔🎀 عب نداره بعدیارو جبران میکنیم😭🥲😂 اونارم شب امتحان تو گل گیر میکنیم:)🤣🤝
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 437 عب نداره بعدیارو جبران میکنیم😭🥲😂 اونارم شب امتحان تو گل گیر میکنیم:)🤣🤝 وای آخریرو خوب اومدی😂😂💔🤝🏻حالا اصن انگار نه انگار که مونده این فیزیک لعنتی همینجوری نشستیم داریم با هم میخندیم🤣💔💔💔🎀
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7771 عا بخدااا💪🏻🤣🤣 اصلا ما از همه بهتریم😂😂اعتماد بنفس داشته باشیم بریم بقیه رو بخونیممن که دیگه رفتم 🤠 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 471 وای آخریرو خوب اومدی😂😂💔🤝🏻حالا اصن انگار نه انگار که مونده این فیزیک لعنتی همینجوری نشستیم داریم ... وااایی اره بخدا،💔🤣🤣عب نداره پنج دیقه روحیمون شاد میشه پرانرژی میریم بعدش میخونیممن همیشه شبای امتحان حالم بد بود افسردگی میگرفتم الان که دارم با شماها حرف میزنم و باهم میخونیم واقعا حالم خیلی خوبه🥺🤝😂
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 471 اصلا ما از همه بهتریم😂😂اعتماد بنفس داشته باشیم بریم بقیه رو بخونیممن که دیگه رفتم 🤠 اره باباخیلیا هستن که اصن هنوز شروع نکردن😊🤣دیگه بریم اره🤝
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7771 اره باباخیلیا هستن که اصن هنوز شروع نکردن😊🤣دیگه بریم اره🤝 😂😂😂😂😂اصلا ما چقدر گلیم چقدر خوبیم😂فصل یک رو تموم کردم اومدم استراحت 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 437 وااایی اره بخدا،💔🤣🤣عب نداره پنج دیقه روحیمون شاد میشه پرانرژی میریم بعدش میخونیممن همیشه شبای امت ... خداروشکررر همیشه خوب باشیوای اره دقیقااا🤣🤣🎀💔💔ولی خدایی فک میکردم فقط منم که زمان کم میارم همش الان میبینم تنها نیستم😂💔💔💔🤝🏻خوبه ازین به بعد با هم بخونیم😂🎀👊🏻🤝🏻
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 471 😂😂😂😂😂اصلا ما چقدر گلیم چقدر خوبیم😂فصل یک رو تموم کردم اومدم استراحت بهتر از ما نیس حاجی💪🏻🤣🤣منم یک تموممم😀😁بریم دوو
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 471 خداروشکررر همیشه خوب باشیوای اره دقیقااا🤣🤣🎀💔💔ولی خدایی فک میکردم فقط منم که زمان کم میارم همش ا ... فداتشم🥺🥹منم همین بودم دقیقا😂😂💔باهم میخونیممم🤝💪🏻😂
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7771 بهتر از ما نیس حاجی💪🏻🤣🤣منم یک تموممم😀😁بریم دوو دو یه ذرم مونده تموم شمممممم😫😫😫 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7771 خداروشکررر همیشه خوب باشیوای اره دقیقااا🤣🤣🎀💔💔ولی خدایی فک میکردم فقط منم که زمان کم میارم همش ا ... چخبر چیکارا کردی؟ 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7771 خوبه افرین چخبر چیکارا کردی؟به قدری خوابم میاد نگو😴 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷