دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 184 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 1405/04/31 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 اره بالاخره یه تاپیک درست و حسابی پیدا کردم😂 قابلتو نداره😂 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 344 پس با هم بخونیم🫠🎀 اره نظرتونه پارت بندی کنیم سر ساعت خاصی همه باهم بیایم ده دیقه گزارش بدیم که چیکارا کردیم و یکم حرف بزنیم و بعد دوباره درس؟؟همه بگن
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 411 نمیدونم کشش رو دارم یا نه ولی بتونم حتما 😁 منو ریریکونو بیدا میمونیممن قهوه میخورم چون الان خوابم گرفته تا بتونم بیدار بمونم وگرنه خیلی میمونه بازم شب امتحانی میشم مث همه اون امتحانام😪💔🥀
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 شما واسه فیزیک چکار کردین؟من بقیه امتحانا رو خوب خوندم خدایی سر این فیزیک توهم زدم بلدم هیچی نخوندم ... امان از این توهم😂کلا میگن اگه فکر کنی بلدی یعنی بلد نیستیاگه فکر کنی بلد نیستی یعنی بلدی گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
خواننده_خاموش_گذشته عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 384 سلام به روی ماهتکنکوری هستی؟ معرفی میکنی؟ سلام عزیزم من اره پشتم تجربی
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 344 خوشبختمنه من مرداد ماهیم اگه برا فصل پاییز باشی کاملا بزرگتری ازم منم همینطور😊من فروردینم😂
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 اره نظرتونه پارت بندی کنیم سر ساعت خاصی همه باهم بیایم ده دیقه گزارش بدیم که چیکارا کردیم و یکم حرف ... موافقم گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 344 اره واقعا بد گفتهاز آخر میخوندیاون اونارو خوندم من ولی این دوتا آخرین رو نه زیاد اره خداییاره من اول میخوام این دوتای اخریو جمع کنم بعد دوتای اولی
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 منو ریریکونو بیدا میمونیممن قهوه میخورم چون الان خوابم گرفته تا بتونم بیدار بمونم وگرنه خیلی میمونه ... عه پس منم برا خودم قهوه درست کنمتو هم شب امتحانی بودی؟😂راستی معرفی میکنی؟ من آینازم گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 سلام عزیزم من اره پشتم تجربی پس از ما با تجربه تری گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 344 منو ریریکونو بیدا میمونیممن قهوه میخورم چون الان خوابم گرفته تا بتونم بیدار بمونم وگرنه خیلی میمونه ... واای😂هدف ماهم اینه که دیگه شب امتحانی نشیمولی اگه خوابت میاد نیم ساعت بخواب که امشبو بتونی بیدار بمونی
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 344 شما واسه فیزیک چکار کردین؟من بقیه امتحانا رو خوب خوندم خدایی سر این فیزیک توهم زدم بلدم هیچی نخوندم ... والا ما فقط یکم کتابو خوندیم خیلی کم
خواننده_خاموش_گذشته عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 384 امان از این توهم😂کلا میگن اگه فکر کنی بلدی یعنی بلد نیستیاگه فکر کنی بلد نیستی یعنی بلدی اره 😂تا اخر امشب 4 رو تموم میکنم فقط💔
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 اره 😂تا اخر امشب 4 رو تموم میکنم فقط💔 خوبه دیگه کم نیست فردا هم از سه شروع کن بعد دو گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور