دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 183 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 1405/04/31 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 325 خوبه دیگه از میزان فشاری که کنکوریا تحمل میکنن خبردار میشن هعیییی اره واقعا🙂😂
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 325 من از الان شروع میکنمچون من صبحارو راحت تر درس میخونم دیگه از الاناز فصل سه و بعد چهارسعی کنیم تا قبل ساعت ۴و۵ تمومشون کنیم با نمونه سوال
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 من از الان شروع میکنمچون من صبحارو راحت تر درس میخونم دیگه از الاناز فصل سه و بعد چهارسعی کنیم تا قب ... خوبه اراده تو بیشترهمن هنوز نتونستم طلسمو بکشنم😂💔هر سری خواستم بخونم سر و صدا کردن 😑 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 325 خوبه اراده تو بیشترهمن هنوز نتونستم طلسمو بکشنم😂💔هر سری خواستم بخونم سر و صدا کردن 😑 عیب نداره😂😂کم کم شروع کن میشه منم دارم به هزار بدبختی میخونم هی خوابم میگیره😐😂
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 325 خوبه اراده تو بیشترهمن هنوز نتونستم طلسمو بکشنم😂💔هر سری خواستم بخونم سر و صدا کردن 😑 عیب نداره😂😂کم کم شروع کن میشه منم دارم به هزار بدبختی میخونم هی خوابم میگیره😐😂
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 عیب نداره😂😂کم کم شروع کن میشه منم دارم به هزار بدبختی میخونم هی خوابم میگیره😐😂 آره دیگه به زور شروع کردم😂با این فرمون یه هفته هم بخونم نمیرسونمیه هدفی مشخص کن اونقدر که خوندی بخواب یکی دو ساعت گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 325 آره دیگه به زور شروع کردم😂با این فرمون یه هفته هم بخونم نمیرسونمیه هدفی مشخص کن اونقدر که خوندی بخو ... خوبه👍🏻😂واای حاجی حجمش زیاده خداکنه برسیم تمومش کنیم😕😂نه خوابم نمیاد میرم سر کتابا حوصلم سرمیره نمیدونم چه داستانیه تا در کتاب باز میشه خوابم میگیره فقط😂
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 خوبه👍🏻😂واای حاجی حجمش زیاده خداکنه برسیم تمومش کنیم😕😂نه خوابم نمیاد میرم سر کتابا حوصلم سرمیره ... آخ آخ آخ دقیییییییییقا چرا همچینه؟من یه اشتباهی کردم شروع کردم خلاصه برداری کردن لامصب خیلی سخت کرد کارموالکی نیست سه روز وقت دادن😂 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 411 خب سلام به همه منم به جمعشون اضافه شدم دوستانتا با هم درس بخونیم😁
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 خوبه👍🏻😂واای حاجی حجمش زیاده خداکنه برسیم تمومش کنیم😕😂نه خوابم نمیاد میرم سر کتابا حوصلم سرمیره ... آجی یه نفر جدیدم آوردم برا رقابت گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 خب سلام به همه منم به جمعشون اضافه شدم دوستانتا با هم درس بخونیم😁 سلام به روی ماهتدوستمون رفته الان داره درس میخونه😂من یه ذره خسته شدم اومدم ولی خب باید برممممم گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 411 خوبه👍🏻😂واای حاجی حجمش زیاده خداکنه برسیم تمومش کنیم😕😂نه خوابم نمیاد میرم سر کتابا حوصلم سرمیره ... سلام چطوری منم اومدم به جمع خوندنتون اضافه شدم😁😁
چمدونن عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 411 سلام به روی ماهتدوستمون رفته الان داره درس میخونه😂من یه ذره خسته شدم اومدم ولی خب باید برممممم باریکلا بش😂منم خسته شدم گفتم بیام دیگه منم کم کم برم ادامه فیزیکو بخونمریریکونو هم تجربیه؟
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7635 باریکلا بش😂منم خسته شدم گفتم بیام دیگه منم کم کم برم ادامه فیزیکو بخونمریریکونو هم تجربیه؟ دقیقا😂آره اونم تجربیه گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 325 آخ آخ آخ دقیییییییییقا چرا همچینه؟من یه اشتباهی کردم شروع کردم خلاصه برداری کردن لامصب خیلی سخت کرد ... چون به شب امتحان عادت کردیم😕🤣خلاصه برداری طول میکشه وای😂برو خداتو شکر کن فردا شب به این نتیجه نرسیدی