2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از الان شروع میکنمچون من صبحارو راحت تر درس میخونم دیگه از الاناز فصل سه و بعد چهارسعی کنیم تا قب ...

خوبه اراده تو بیشتره

من هنوز نتونستم طلسمو بکشنم😂💔

هر سری خواستم بخونم سر و صدا کردن 😑

گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور

خوبه اراده تو بیشترهمن هنوز نتونستم طلسمو بکشنم😂💔هر سری خواستم بخونم سر و صدا کردن 😑

عیب نداره😂😂کم کم شروع کن میشه

منم دارم به هزار بدبختی میخونم هی خوابم میگیره😐😂

خوبه اراده تو بیشترهمن هنوز نتونستم طلسمو بکشنم😂💔هر سری خواستم بخونم سر و صدا کردن 😑

عیب نداره😂😂کم کم شروع کن میشه

منم دارم به هزار بدبختی میخونم هی خوابم میگیره😐😂

عیب نداره😂😂کم کم شروع کن میشه منم دارم به هزار بدبختی میخونم هی خوابم میگیره😐😂

آره دیگه به زور شروع کردم😂

با این فرمون یه هفته هم بخونم نمیرسونم

یه هدفی مشخص کن اونقدر که خوندی بخواب یکی دو ساعت

گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور

آره دیگه به زور شروع کردم😂با این فرمون یه هفته هم بخونم نمیرسونمیه هدفی مشخص کن اونقدر که خوندی بخو ...

خوبه👍🏻😂

واای حاجی حجمش زیاده خداکنه برسیم تمومش کنیم😕😂

نه خوابم نمیاد میرم سر کتابا حوصلم سرمیره نمیدونم چه داستانیه تا در کتاب باز میشه خوابم میگیره فقط😂

خوبه👍🏻😂واای حاجی حجمش زیاده خداکنه برسیم تمومش کنیم😕😂نه خوابم نمیاد میرم سر کتابا حوصلم سرمیره ...

آخ آخ آخ دقیییییییییقا

چرا همچینه؟

من یه اشتباهی کردم شروع کردم خلاصه برداری کردن لامصب خیلی سخت کرد کارمو

الکی نیست سه روز وقت دادن😂

خوبه👍🏻😂واای حاجی حجمش زیاده خداکنه برسیم تمومش کنیم😕😂نه خوابم نمیاد میرم سر کتابا حوصلم سرمیره ...

آجی یه نفر جدیدم آوردم برا رقابت

خب سلام به همه منم به جمعشون اضافه شدم دوستانتا با هم درس بخونیم😁

سلام به روی ماهت

دوستمون رفته الان داره درس میخونه😂

من یه ذره خسته شدم اومدم ولی خب باید برممممم

سلام به روی ماهتدوستمون رفته الان داره درس میخونه😂من یه ذره خسته شدم اومدم ولی خب باید برممممم

باریکلا بش😂

منم خسته شدم گفتم بیام دیگه منم کم کم برم ادامه فیزیکو بخونم

ریریکونو هم تجربیه؟

باریکلا بش😂منم خسته شدم گفتم بیام دیگه منم کم کم برم ادامه فیزیکو بخونمریریکونو هم تجربیه؟

دقیقا😂

آره اونم تجربیه

آخ آخ آخ دقیییییییییقا چرا همچینه؟من یه اشتباهی کردم شروع کردم خلاصه برداری کردن لامصب خیلی سخت کرد ...

چون به شب امتحان عادت کردیم😕🤣

خلاصه برداری طول میکشه وای😂برو خداتو شکر کن فردا شب به این نتیجه نرسیدی