دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7534 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 80 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 1405/04/31 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 259 قبلا کامل خوندم کتابوولی امروز نشد بخونم الان میخوام بخوابم ببینم فردا چی میشهآفریییییینخیلی خوبه که ... منم یکم موند خستم میرم بخوابم صبح ساعت چهار و پنج اینا شروع میکنممن کلا درطول سال کنکوری خوندم کتابای تخصصیو هم خوندم ولی یکمش یادم رفته
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7534 ولی کامل تلاشتو بکن معدلو بالا ببرهمن هویت و سلامتو یکلمه هم در طول سال نخوندم امیدوارم بشه جمشون کر ... من فقط ترم اولشونو خوندمسلامت هم یه بار مجبوری یه درسی از آخرا سرسری خوندممیخوام الان بخوابم فردا زود بیدارشم برسم به درسام
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 259 من فقط ترم اولشونو خوندمسلامت هم یه بار مجبوری یه درسی از آخرا سرسری خوندممیخوام الان بخوابم فردا زو ... اره منم همینطورفردامیخوام ۱۴ ساعت درس بخونم جدیییی
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7534 منم یکم موند خستم میرم بخوابم صبح ساعت چهار و پنج اینا شروع میکنممن کلا درطول سال کنکوری خوندم کتابا ... آره منم ولی تست نتونستم زیاد بزنم برا فیزیککلا خیلی ضعیف عمل کردم تو همه درسانمیدونم واقعا دلیلش چی بود و هست نمیدونم
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 259 آره منم ولی تست نتونستم زیاد بزنم برا فیزیککلا خیلی ضعیف عمل کردم تو همه درسانمیدونم واقعا دلیلش چی ... عب ندارهفردا باهم میخونیم قطعا فیزیکو نمره خوبی میگیریم جبران میشن بقیه
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7534 اره منم همینطورفردامیخوام ۱۴ ساعت درس بخونم جدیییی اووووووولی خب با توجه به این که بخوای ۵ بیدار بشی میشهههولی منم میتونما 🤔کاش یه بار بتونم قفل این کم کاری و مطالعه کم رو بشکنم و خب هرچی زودتر بهتر
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 259 اووووووولی خب با توجه به این که بخوای ۵ بیدار بشی میشهههولی منم میتونما 🤔کاش یه بار بتونم قفل این ک ... اره ولی یسره فقط باید خوندمنم ساعت مطالعم کم بود برا فارسیه روز قبلش یسره خوندممم شد ۱۷ ساعتواقعا پشمای خودمم ریخت
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7534 عب ندارهفردا باهم میخونیم قطعا فیزیکو نمره خوبی میگیریم جبران میشن بقیه مَن طَرَقَ وَ لَجَّ وَلَجَمیتونیمنمیدونم این عبارت برا کدوم پایه از عربی بود ولی خیلی دوسش دارمجبران میکنیم
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7534 اره ولی یسره فقط باید خوندمنم ساعت مطالعم کم بود برا فارسیه روز قبلش یسره خوندممم شد ۱۷ ساعتواقعا پش ... من ساعت مطالعم زیادی کمه دیگهفردا منم یکسره خوندن رو امتحان میکنم میام میگم چند ساعت شد
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 259 مَن طَرَقَ وَ لَجَّ وَلَجَمیتونیمنمیدونم این عبارت برا کدوم پایه از عربی بود ولی خیلی دوسش دارمجبران ... اره منم خوشم اومد ✨🌱فردا صد خودمونو میزاریم
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 259 من ساعت مطالعم زیادی کمه دیگهفردا منم یکسره خوندن رو امتحان میکنم میام میگم چند ساعت شد اره دیگه صبح زودی پاشو باهم پیش بریم قطعا میتونیالانم بریم بخوابیم که فردا انرژی داشته باشیم🌷😊
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7534 اره منم خوشم اومد ✨🌱فردا صد خودمونو میزاریم ایشالاولی عادیه که استرس گرفتم؟😂
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7534 اره دیگه صبح زودی پاشو باهم پیش بریم قطعا میتونیالانم بریم بخوابیم که فردا انرژی داشته باشیم🌷😊 ساعت ۶ بیدار میشممیشه هشت ساعت خواب کامل
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 259 ایشالاولی عادیه که استرس گرفتم؟😂 خب دیگه قراره طلسم شب امتحانی بودنو بشکنیم یکم ادم استرس میگیره طبیعیه😂😂اصن ساعت مطالعه رو ول کنفقط اینکه حجم زیادی از کتابو بخونیم اوکیه