دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 95 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 1405/04/31 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 ساعت ۱۳:۵۰ نوشتم اینارو امتحان ؟🙂🙂🙂🙂هعی هعیییی هعییییییییی 🙂میخوام نذر کنم اگه بالای ۱۴ ۱۵ شدم ... واای ارهمنم پاسخنامه رو چک کردم دیدم که وضعم خراب بوده🙂💔اصلا نمیدونم اینهمه سوال چرا اخهچرا زبان از چهل نمرست!!میدونی تو؟خدای من اینهمه ردینگ واقعا سخت بود من تایم کم اوردم 😭😂بیا با فیزیک جبران کنیم🙂🥺
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 ساعت ۱۳:۵۰ نوشتم اینارو امتحان ؟🙂🙂🙂🙂هعی هعیییی هعییییییییی 🙂میخوام نذر کنم اگه بالای ۱۴ ۱۵ شدم ... من ظهر یه کمی خوندمامروزم از ساعت ۶ شروع کنیم باهمدیگه شب امتخانو باید بخوابیم😐😂
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 جوجه هات چطورن؟ نمیدونم از پسشون بر نیومدم تصمیم گرفتیم برگردونیم پیش مامان باباشونیکیشون پذیرفته شد اون یکی نهکه اونو یکی دیگه نگه داشتواقعا مسئولیت سختی بود راحت شدم هنوزم بهش فکر میکنم یه جوری میشم گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 واای ارهمنم پاسخنامه رو چک کردم دیدم که وضعم خراب بوده🙂💔اصلا نمیدونم اینهمه سوال چرا اخهچرا زبان ا ... نه من چک نکردم😂😂نذر هامو کردم رفتخیلییییی زیاد بود طراح باهاشون دشمنی داری انگاریآره دیگه چاره ای نداریمیه فیزیک و یه شیمی مونده مابقی زیاد ضریب ندارن گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 من ظهر یه کمی خوندمامروزم از ساعت ۶ شروع کنیم باهمدیگه شب امتخانو باید بخوابیم😐😂 😂😂😂خوابم میاد نخوابیدم ولی باشههههههشروع میکنم من از کتاب میخوام بخونم تو چی؟از فصل سه شروع میکنم گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 من از ۶ میخونم تا ۸از فصل اول باش موفق باشی💞 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 واای ارهمنم پاسخنامه رو چک کردم دیدم که وضعم خراب بوده🙂💔اصلا نمیدونم اینهمه سوال چرا اخهچرا زبان ا ... قبلا دلیلشو خوندم ولی اصلا برام موجه نبودمیگفت مطالب زیاده باید اینجور باشهولی در نهایت تقسیم بر دو میکنن گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
_لیلیان عضویت: 1404/12/15 تعداد پست: 2080 نمیدونم از پسشون بر نیومدم تصمیم گرفتیم برگردونیم پیش مامان باباشونیکیشون پذیرفته شد اون یکی نهکه او ... هوممممامیدوارم خوب بشی بیا که تنها رفیقم همین تنهاییه...
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 نه من چک نکردم😂😂نذر هامو کردم رفتخیلییییی زیاد بود طراح باهاشون دشمنی داری انگاریآره دیگه چاره ای ... خوب کردی چک نکردی والا🙂😂طراحم که...🙂💔🤣والا من امیدم به همین باقی مونده هاس وگرنه قبلیارو که یکم بد ریدم😭🤣
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 😂😂😂خوابم میاد نخوابیدم ولی باشههههههشروع میکنم من از کتاب میخوام بخونم تو چی؟از فصل سه شروع میکنم اره الویت منم کتابهخوندی چیزی؟اصلا باورم نمیشه تو فرجه درس خوندم و شب امتحان نیست😂برای اولین بااررررنصف فصل سه رو خوندم امشب تمومش میکنم با نمونه سوال
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 خوب کردی چک نکردی والا🙂😂طراحم که...🙂💔🤣والا من امیدم به همین باقی مونده هاس وگرنه قبلیارو که یکم ... نه زیاد به این یکیا امید ندارم من گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 اره الویت منم کتابهخوندی چیزی؟اصلا باورم نمیشه تو فرجه درس خوندم و شب امتحان نیست😂برای اولین بااررر ... قبلا کامل خوندم کتابوولی امروز نشد بخونم الان میخوام بخوابم ببینم فردا چی میشهآفریییییینخیلی خوبه که ۶.۷۵ رو گرفتیقبلا از رو کتاب خونده بودی که اینقدر زود تونستی تموم کنی؟ گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 نه زیاد به این یکیا امید ندارم من ولی کامل تلاشتو بکن معدلو بالا ببرهمن هویت و سلامتو یکلمه هم در طول سال نخوندم امیدوارم بشه جمشون کرد تو فرجه