دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 95 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 1405/04/31 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 قطعا میشهقدرت شب امتحانو دست کم نگیر😂🌷💪🏻🥹 آره انصافا واقعا قدرتمندههرچی نمره آوردم از همین شب امتحان آوردم😂 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 متاسفانه حق با توعه😕🤣🤣ولی بیا امیدوار باشیم 😭😭😭من ترجیح میدم برا بدترین سناریو آماده باشم تا سورپرایز نشمتو عربی هم همینجوری کردم😂همه میگفتن سخت بود من میگفتم نه بابا آسون بود🥴 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 آره انصافا واقعا قدرتمندههرچی نمره آوردم از همین شب امتحان آوردم😂 خیلی خوشحالم میبینم ینفر دیگم مثل منه💪🏻🤣
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 😭😭😭من ترجیح میدم برا بدترین سناریو آماده باشم تا سورپرایز نشمتو عربی هم همینجوری کردم😂همه میگفتن ... واای عربیی...😃💔جدا سخت بودولی راس میگی همیشه باید سخت ترین شرایطو درنظر گرفت🙂😂😭
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 خیلی خوشحالم میبینم ینفر دیگم مثل منه💪🏻🤣 😂😂😂از همون ساعت شروع مطالعمون معلومه مثل همیم😂 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 واای عربیی...😃💔جدا سخت بودولی راس میگی همیشه باید سخت ترین شرایطو درنظر گرفت🙂😂😭 😂😂😂فک کنم چون سوالای سال قبل رو نگا نکردم متوجه نشدم سختیشودوستم برا ۱۴۰۴ رو حل کرده بود میگفت بیست شدم اونو بعد امسالو یه ذره کمتر آورد گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 واای عربیی...😃💔جدا سخت بودولی راس میگی همیشه باید سخت ترین شرایطو درنظر گرفت🙂😂😭 و بالاخره به زور خوندم ولی نه کامل😭فردا باید اول افعال حفظ کنم بعدشم لغات جدید بخونم خدا بخیر کنه گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 😂😂😂از همون ساعت شروع مطالعمون معلومه مثل همیم😂 وااای دقیقاا😂😂🤣
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 😂😂😂فک کنم چون سوالای سال قبل رو نگا نکردم متوجه نشدم سختیشودوستم برا ۱۴۰۴ رو حل کرده بود میگفت بی ... اره همه میگفتن نسبت به سالای قبل یکم سخت تر بوده یکم پیچونده بودن دقت نیاز داشت
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 و بالاخره به زور خوندم ولی نه کامل😭فردا باید اول افعال حفظ کنم بعدشم لغات جدید بخونم خدا بخیر کنه خوبههمنم تا الان مردم و زنده شدم تا خوندمش😐🤣فقط امیدوارم مغزمون سرجلسه یاری کنهببین بخدا امروز برگردم باید امتحان بعدیو شروع کنیم بخونیمدیگه شب امتحانی نشیم🙂😂😐
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 خب گلگلی جون🙂😂امتحانت چطور بود؟تقریبا ساده بود ولی حجمش زیاد بود بیا از همین امروز فیزیکو استارت بزنیم امروز من فصل اولشو میخونم نمونه سوال
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 خوبههمنم تا الان مردم و زنده شدم تا خوندمش😐🤣فقط امیدوارم مغزمون سرجلسه یاری کنهببین بخدا امروز برگ ... ولی تجربه ثابت کرده دو روز بعد ساعت ۸ شب تازه شروع میکنیم😂😂😂 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 265 ولی تجربه ثابت کرده دو روز بعد ساعت ۸ شب تازه شروع میکنیم😂😂😂 نهههه فیزیک شب امتحان جم نمیشه🙂😂من دیگه قسم خوردمواقعا میخوام بقیه رو نتیجه خوبی بگیرمتا الان خوابیدم راس ساعت سه استارت فصل اولو میزنم
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 نهههه فیزیک شب امتحان جم نمیشه🙂😂من دیگه قسم خوردمواقعا میخوام بقیه رو نتیجه خوبی بگیرمتا الان خواب ... باشههههمن کلی متن تایپ کردم یهو دیدم نت تموم شد گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7571 نهههه فیزیک شب امتحان جم نمیشه🙂😂من دیگه قسم خوردمواقعا میخوام بقیه رو نتیجه خوبی بگیرمتا الان خواب ... ساعت ۱۳:۵۰ نوشتم اینارو امتحان ؟🙂🙂🙂🙂هعی هعیییی هعییییییییی 🙂میخوام نذر کنم اگه بالای ۱۴ ۱۵ شدم پنجاه هزار صدقه بدم بالای ۱۷ صد تومن😂ساده بود ولی بازم هیچی نفهمیدم مغزم قفل کرد هیچی یادم نیومد از خودم ساختم و اشتباه در اومد همهآره خصوصا ریدینگخیلی خستم رفتیم بیرون کلی بدو بدو شب هم ۳ ساعت خوابیدم نظرت چیه از ۶ شروع کنیم؟ امروز گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور