2777
2789
عنوان

پدر بی مسعولیت

76 بازدید | 3 پست

امید وارم هیچ دختری از پدر بد شانسی نیاره ولی یه پدری دارم نبودنش از بودنش بهتره شما فک کنید از وقتی که مامانم باهاش ازدواج کرده یعنی از 84 برا پدر بزرگم کار کرده بعد که پدر بزرگ مادربزرگم فوت کردن نزدیک به 12 ساله پدرم از اونا جدا شد خودمون هم21 ساله مستجر هستیم روز به روز هم اجاره ها بیشتر میشه هر وقت بهش میگیم برو ارث پدریت رو بگیر میگه چرا باید بگیرم اون وقت برادرام چی میشن فقط به فکر برادراش هست ما دوتا خواهر تو چشش ارزشی نداریم فقط فکر زکرش برادراش اصلا هم اهل حرف زدن بیا بریم پیش قانون اینا نیست الان ما چندین سال اونا رو نمیبینم ولی پدرم هر روز اونجاس خودم ۲۱ سالمه خواستگار قراره برام بیاد ولی اصلا به فکرم نیست انگار ن انگار میخواد کار خیر بشه فقط داره عذابمون میده خدایی نکرده شما تو فامیلتون آشنایی یا پدری دارید اینجوری باشه؟ اگه دارین چیکار کردین جدا شدن

متاسفم عزیزم 😔💔

بابایی من محبت کلامی نداره و این موضوع باعث شده من همیشه تشنه محبت باشم ولی همه جوره پشتمونه و حمایتگره

پس ببین عزیزم هر کسی یه غصه ای داره تو تنها نیستی

لطفا برای حاجت من یه صلوات بفرست قشنگم 🥹

هی میگن جم میکنی برا کی؟ بخور بپوش براضوهر پول جم میکنی؟ من دارم پول جم میکنم از بچه هام همچین حرفایی نشنوم انشالله براشون پشتوانه ای داشته باشم موقع تلاششون کم اوردن پشتشون باشیم .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷