2777
2789
عنوان

زمین یا طلا

128 بازدید | 17 پست

بنظرتون زمین برای سرمایه بهترهدیا طلا

کسی میدونه پانصد ملیون چندگرم طلا میشه

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی نمیشه

حدود ۲۰ تا ۲۵ گرم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

طلابهتره حدود 20 گرم میشه

اخه طلا بخوای بفروشی هیچی نمیشه

زمینی ک پارسال مثلا دویست بود الان شده دوسه برابر

گفتم شاید بهتره

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

طلا خوبه برا سرمایه گذاری بلند مدت

۵۰۰ تومن تقریبا نزدیک ۳۰ گرم ، ۲۹ گرم فکر کنم

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
خیلی نمیشه حدود ۲۰ تا ۲۵ گرم

هییی

برامن خیلیه

یذره طلای سبک دارم

وزن انچنانی ندارن

گفتم بفروشم یه چهارصدمتر زمیندبخرم

برای اینده بچه ام

طلا خوبه برا سرمایه گذاری بلند مدت۵۰۰ تومن تقریبا نزدیک ۳۰ گرم ، ۲۹ گرم فکر کنم

شیطونه میگه بفروشم یهدزمین بخرم شاید یروز پولی دستمون اومد خونه ساختیم رفتیم ازاینجامتنفرم ک هستم ازادماش😔

بستگی داره زمین کجاست رشدش چجوریه ممکنه تا سالها ی زمین قیمتش تکون آنچنانی نخورهژلام نقریبا ۲۳/۲۵ گر ...

از اینجایی ک هستم خیلی بهتره

بیشتر برای اینده بچه ام میخوام

جای خونه داشته باشه لااقل

شیطونه میگه بفروشم یهدزمین بخرم شاید یروز پولی دستمون اومد خونه ساختیم رفتیم ازاینجامتنفرم ک هستم از ...

البته من طلا روی ۱۶۸۰۰بود ۲۹ گرم خریدم ،الان طلا بالاتر رفته کمتر میشه

شماطلا یا زمین یا ملک هرگدوم به دید بلندمدت بخری خوبه فرق نداره که

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
البته من طلا روی ۱۶۸۰۰بود ۲۹ گرم خریدم ،الان طلا بالاتر رفته کمتر میشهشماطلا یا زمین یا ملک هرگدوم ب ...

نه میخوام طلابفروشم زمین بخرم

پول ندارم هیچی🥲

زمین ، ملک نامیرا ست

یعنی طلا بفروشم زمین بخرم؟