2777
2789
عنوان

لک بینی

182 بازدید | 13 پست

من دو هفته بود تقریبا تو روزهای تخمک گذاریم که زیر دل دردو کمر درد به اضافه ی سینه درد داشتم دیروز روز موعدم بود و من فقط ترشحات رنگی داشتم اونم وقتی خودمو تمیز میکردم از امروز تبدیل به خون آبه شده کسی نمیدونه مشکلم چیه راستی چهار تا بی بی چک قبل موعدم زدم که دوتاش هاله کمرنگ انداخت دوتاشم منفی بود

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
وای منم کلافم...لکه بینی پیدا کردم و زیر دلم درد میکنه اونم توی 23 پریودی خیلی زوده.کلافه شدم..علت چ ...

شما شاید بارداری!!!اخه من روز موعدم اینجوری شدم الان موندم پریودم یا لانه گزینی

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما شاید بارداری!!!اخه من روز موعدم اینجوری شدم الان موندم پریودم یا لانه گزینی

من یه هفته از تخمک گذاریم میگذره یه دفعه ظهر یه خون کم ازم خارج شد و قطع شد الان یه ذره زرد رنگه رو دستمال...زیر دلم پیچ می خوره با کمر درد...یعنی چی میتونه باشه....؟ممکنه علایم لانه گزینی باشه؟

من یه هفته از تخمک گذاریم میگذره یه دفعه ظهر یه خون کم ازم خارج شد و قطع شد الان یه ذره زرد رنگه رو ...

اینی که شما میگی دقیقا لانه گزینیه

من یه هفته از تخمک گذاریم میگذره یه دفعه ظهر یه خون کم ازم خارج شد و قطع شد الان یه ذره زرد رنگه رو ...

منم علایمم  دقیقا مثل شماست 8روز مونده تا پری بی بی چک نشون میده؟

منم علایمم  دقیقا مثل شماست 8روز مونده تا پری بی بی چک نشون میده؟

نه بی بی چک حداقل ده روز بعد تخمک گذاری نشون میده

خدا از دهنت بشنوه..باردار باشم بهت خبر میدم      

ممنون حتما بهم بگو عزیزم