2777
2789
عنوان

رشته تجربی

93 بازدید | 22 پست

سلام من رشته تجربی توی هدایت تحصیلی ب اوردم نمره ریاضی و علوم ۱۳ و ۱۴ امسال تنبلی کردم زیاد نخوندم ولی الان پشیمونم ولی ریاضی الف اوردم ریاضی بازار کارش میگن بده چیکار کنم

منم تجربی ب شدم پارسال. تجربی رو میتونی بری. ولی اگه واقعا نمیکشی نرو. ریاضی هم خوبه مهندسی کامپیوتر شنیدم بازارش خوبه. کلا مهندسی ها کلاسشونم بالاست

🔴 درخواست هیچکسی رو قبول نمیکنم. الکی خودتو زحمت نده🔴

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببین اگر می ترسی با ب نتونی بری می تونی بری ریاضی فیزیک و تابستون امتحان زیست تجربی بدی بری تجربی چونکه درسای دهم تجربی و ریاضی فیزیک یکیه فقط زیست و هندسه فرق داره اما من چونکه یه مدرسه ای هست با ب قبولم می کنه میرم

منم تجربی ب شدم پارسال. تجربی رو میتونی بری. ولی اگه واقعا نمیکشی نرو. ریاضی هم خوبه مهندسی کامپیوتر ...

می گما با تجربی ب قبولت کردن؟واینکه اگر قبولت کردن معدل دهمت چند شد و چند ساعت درس می خوندی؟

منم تجربی ب شدم پارسال. تجربی رو میتونی بری. ولی اگه واقعا نمیکشی نرو. ریاضی هم خوبه مهندسی کامپیوتر ...

اخه مدرسه رفتم قبول نکرد گفت باید وایسی الف ها پر شه بعد از دو هفته بیا بعد دو هفته مدرسه پر شه تکلیف من چیه؟

می گما با تجربی ب قبولت کردن؟واینکه اگر قبولت کردن معدل دهمت چند شد و چند ساعت درس می خوندی؟

بله چرا قبول نکنن؟ وقتی ب میاری یعنی دیرتر ثبت نام میشی.نه ایتکه هیچوقت نمیشی. اولویت با الف هاست. ما چون روستا بودیم جمعیت زیادی هم نیستیم دیگه همه رو پذیرفتن. من معدل دهمم نوبت اول ۱۸/۸۰ و نوبت دومم ۱۹/۲۵شد. در طول سال زیاد نمیخوندم مگر واسه امتحانات. از اسفند ماه که مدارس تعطیل شد میانگین سه یا چهار ساعت میخوندم تا اواخر اردیبهشت. حدود دوماه.

بله چرا قبول نکنن؟ وقتی ب میاری یعنی دیرتر ثبت نام میشی.نه ایتکه هیچوقت نمیشی. اولویت با الف هاست. م ...

نهمت چطور بود نمره هات؟ الان مدرسه میگه برو تا الف ها پرشن بعد بیا بعد برم مدرسه ها کلا پر میشن

اخه مدرسه رفتم قبول نکرد گفت باید وایسی الف ها پر شه بعد از دو هفته بیا بعد دو هفته مدرسه پر شه تکلی ...

از چندتا مدرسه دیگه هم سوال کن

نهمت چطور بود نمره هات؟ الان مدرسه میگه برو تا الف ها پرشن بعد بیا بعد برم مدرسه ها کلا پر میشن

نهم معدلم ۱۸/۷۰شد. اونموقع زیاد درس نمیخوندم. فقط واسه امتحانا میخوندم